Solar Power Bank 20000mAh Dual USB Extern rezistent la apa Polimer Baterie Încărcător de Călătorie în aer liber Camping Drumetii Powerbank

Nou

65.33lei

Solar Power Bank 20000mAh Dual USB Extern rezistent la apa Polimer Baterie Încărcător de Călătorie în aer liber Camping Drumetii Powerbank

Caietul de sarcini:

1. Solar putere: 1.5 W

2. Intrare: 5V 1A

3. Output 1: 5V-1A output 2: 5V-2.1 a 4. Singur cristal de siliciu chip, rata de conversie este de până la 17%

4. Lanterna LED-uri de iluminat cu funcție de alarmă SOS de lumină, lumina strobe.

5. Cu busola și carabină.

6. Design Special, elegant și elegant.

7. Standard USB de ieșire, LED indică puterea, suma rămasă este clar dintr-o privire.

8. Integrat suprapreț și overdischarge sistem de management, pentru a stimula sistemul de management într-o singură, gestionarea inteligentă și protejarea, mai sigur.

Caracteristici:

1. De mare capacitate încărcător de baterie solara, pot percepe de 20.000 mAh pentru Iphone, Samsung, tablete și dispozitive USB.

2. Built-in de 8000 mAh înaltă calitate polimer litiu-ion baterie

3. Baterie indicator de putere este un precisă procent de putere

4. Dual USB DC 5V/1A taxa de ieșire pentru telefoane mobile, DC 5V/2A taxa de ieșire pentru calculatoare comprimat

5. De înaltă eficiență de conversie (> 75%)

6. Acumulator (AC) complet încărcat timp: 7-8 ore

7. ABS + PC coajă de design oferă anti-zero, anti-amprente si durabilitate protecție

Siguranta:

1. Curent

Atunci când curentul crește anormal, sursa de alimentare mobil începe imediat tampon de tensiune și oferă o tensiune stabilă în orice moment.Evitați încărcarea sau deteriorarea dispozitivului.

2. Protecție la scurt-circuit

Atunci când dispozitivul extern este scurt-circuitat, sursa de alimentare mobil va începe funcția de protecție, deconectați cablul de alimentare și pentru a evita scurt-circuite.

3. Protecție la supraîncălzire

Atunci când bateria externă funcționează pentru o lungă perioadă de timp la temperaturi ridicate (peste 60 grade), baterie externă nu va fi periculos din cauza temperaturii ridicate.

4. Protecție la suprasarcină

Atunci când descărcarea de externe acumulatorul ajunge la un punct critic, circuitul va porni automat funcția de protecție și a opri descărcarea de gestiune.

Timpul de încărcare de alimentare mobil este mai lung, sau alimentare de încărcare pentru telefonul mobil.Când punctul de saturație este atins, sistemul se va opri automat pentru a evita problema de suprasarcină.

5. Protecție la supratensiune

Când încărcarea mobile de alimentare cu energie pentru o lungă perioadă de timp sau utilizați încărcătorul pentru telefonul mobil, atunci când punctul de saturație este atins, sistemul se va opri automat pentru a preveni supratensiune.

Pachetul include:

1* 20000mAh încărcător solar

1* cablu de Încărcare

1* Cutie

Etichete: SolarStorm, poverbank, bicicleta dynamo generator, t6, solarstorm x3, bike mount torch, 21700 cutie baterie, LED, bicicleta claxon lampă, bicicleta ghidon comutator.

Certificare Nici unul
Numărul De Model Solar Power Bank 20000mAh 2030570002
Alimentare Solar
Montare De Plasament Seatpost
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Solar Power Bank 20000mAh Dual USB Extern rezistent la apa Polimer Baterie Încărcător de Călătorie în aer liber Camping Drumetii Powerbank

Scrie-ti parerea!

Produse similare