Femeile Push-Up Sutiene Pentru Auto-Adeziv Silicon fara Bretele Tampoane de Iepure sutiene Invizibile Kawaii Lifting Banda adeziva Reusabl I2E3

Nou

2.54lei

descriere:

Material: Pânză de bumbac bio lipici

Culoare: așa cum se arată

Marime: S (9cm), L (11cm), XL (13cm)

Forma de biberon: iepure

Detalii stil: în formă de inimă, nici lipici design

Caracteristici: invizibil

stil: Casual

Ocazie: De Zi Cu Zi

Commodity Index:

Grosime: Mediu

Stretch/elasticitate: usor elastic

Moale: Moderat

Instrucțiuni de spălare: spălare de mână

notă

1. După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, iar culorile de elemente reale pot fi ușor diferite de la următoarele imagini.

2. Vă rugăm să ignore dimensiunea etichetei atașate la cârpă.Dimensiunea etichetei poate fi uneori mai mare decat a noastra descriere dimensiune, de obicei, Chinezii dimensiune este mai mică decât cea a Europenilor și a Americanilor.Prin urmare, vă rugăm să permiteți-1-3CM să fie diferite din cauza manuală de măsurare.

Pachetul Inclus:

1 * sutien

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Să aveți o zi frumoasă!

Etichete: albastru mickey mouse, perioada, sutien fara bretele, 44 f dimensiunea sutien, de ridicare a sânilor, sutien banda, harajuku kawaii, lifting bandă, piept de mai enlarg', banda de sân.

Origine NC(de Origine)
Intimii Tip Accesorii Piept De Petale
Numărul De Model Pânză de bumbac bio lipici
Stil De Culoare Culoare Naturala
Sugestiv Sexual No

Scrie-ti parerea!

Femeile Push-Up Sutiene Pentru Auto-Adeziv Silicon fara Bretele Tampoane de Iepure sutiene Invizibile Kawaii Lifting Banda adeziva Reusabl I2E3

Scrie-ti parerea!

Produse similare