10pc Piept Piept BraReusable Invizibil din Silicon Biberon Capac autoadezive, produse de patiserie Pad Mat Autocolante, Accesorii de Ridicare Pentru Femei

Nou

15.91lei

Caietul de sarcini:

Nume: lemn masiv de san silicon pasta de produse

Material: Silicon Culoare: tonul Pielii

Caracteristici:

1.Anti-convexe, invizibil și urme-free, lumina

2.potrivit pentru toate tipurile de piele, fără alergii și iritații a pielii umane.

3.Poate fi ghemuit în mod arbitrar, moale și delicat, rezistență puternică, poate fi folosit în mod repetat, fără deformare.

4.Unic de oxigen-permeabile și oxigen de absorbție de proiectare a mamelonului patch nu poate acoperi numai culoarea mamelonului și areolei, dar, de asemenea, ascunde mamelonului lovituri și proteja mamelonul frumos și sănătos.

5.Bio-gel de siliciu, o piele sanatoasa-friendly, aderență puternică, moale si confortabil, prietenos cu pielea a se potrivi invizibile, micro-edge, nici o urma de uzura

Utilizări:Înot, purtând perspectivă rochie, rochie de seara, rochie strâmtă, low-cut rochie fără bretele, în special potrivite pentru nunta fotografii și portrete personale.Mic și portabil.Grosimea este de aproximativ 3 mm, lumină și subțire, non-sens, confortabil și mai conforme, eliberarea piept, invizibil și fără urme.

Pachetul Include:

5pairs(=10buc)Rotunde sau forma de floare

Note:

1. Vă rugăm să păstrați-l departe de accesul copiilor.

2. Nu utilizați atunci când există anomalii, cum ar fi răni, eczeme și roșeață.

3. Vă rugăm să nu pune-l aproape de sursa de foc, sau într-un loc cu temperatură ridicată, umiditate ridicată, și lumina directă a soarelui, astfel încât să nu provoca o deformare sau deteriorare.

4. Când de curățare, vă rugăm să folosiți apă curată, plus un pic de sapun sau duș lapte și se spală de mână, pentru a evita aruncat-o în mașină pentru a menține viața în piept autocolante!

5. Scuturați excesul de apă după curățare, lăsați-l să se usuce la aer.

6. Nu utilizați prosoape, șervețele, etc. pentru a șterge piept autocolante, deoarece fibrele textile se va lipi cu silicon.

Etichete: biberon capac pasties sexy, sutien cupa introduce, gratuit mamelonului, autocolant sanii si sfarcurile, de ridicare a sânilor, piept de acoperire, san ridica, piept de pad, lifting bandă, nippl autocolant.

Sugestiv Sexual No
Origine NC(de Origine)
Stil De Culoare Culoare Naturala
Material Silicon
Intimii Tip Accesorii Piept De Petale
Numărul De Model Braest Petale
Obscene Imagine No

Scrie-ti parerea!

10pc Piept Piept BraReusable Invizibil din Silicon Biberon Capac autoadezive, produse de patiserie Pad Mat Autocolante, Accesorii de Ridicare Pentru Femei

Scrie-ti parerea!

Produse similare