Infinity Inima de Oțel Decor de Perete Metal Wall Art Dragoste Semn de Perete pentru Home Decor Nunta Clopotei de Vant & Decoratiuni Agățat LBS

Nou

37.47lei

Infinity Inima de Oțel Decor de Perete Metal Wall Art Dragoste Semn de Perete pentru Home Decor Nunta LBShipping Descriere:

Caracteristici:

1.De ÎNALTĂ CALITATE - Aceasta arta de perete este fabricat de înaltă calitate, fier, poate fi folosit în interior sau în aer liber.Excelent decor pentru interiorul sau exteriorul casei, pe terasa sau veranda.

2.UȘOR DE configurat - Usoare din metal decor este usor de manevrat, ai nevoie doar de un cui pe perete.Accelerate de livrare la nivel mondial.

3.DECOR de PERETE MODERN - decor De perete este un set de sârmă geometrice de metal agățat de perete decor este o inspiratie arta de perete pentru camera de zi, dormitor, sufragerie, bucătărie și pentru întreaga casă.

4.DESIGN UNIC - unic patternis sigur că pentru a obține o mulțime de atenție în cazul în care vreodată imagina pune unele toamna decor de perete.

5.Infinity semn de metal de perete de arta.Acest unic și distractiv simbol infinit interconectate cu o inima

Notificare:

① Culoarea Reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

② Vă Rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Material:Oțel+Metal

Dimensiune:12x10inch/16x14inch

Pachetul Include:

1x Decor de Perete

Etichete: vroom decor de perete, goth kawaii cameră decor, semn de neon transformator, festive decoratiuni de nunta, autocolant de perete, familia copac tapet, om vânt chime, rattan copac decor, biroul de acasă decor modern, combi decor de epocă.

Nume De Brand Non-metal deviss
Origine NC(de Origine)
Tema Dragoste
Stil Modern
Material Metal

Scrie-ti parerea!

Infinity Inima de Oțel Decor de Perete Metal Wall Art Dragoste Semn de Perete pentru Home Decor Nunta Clopotei de Vant & Decoratiuni Agățat LBS

Scrie-ti parerea!

Produse similare