Vitralii Pasăre Agățat Decor Fereastră Primăvara De Păsări Și De Flori Agățat Pandantiv Acasă Ornament De Gradina Pentru Noroc

Nou

27.48lei

Caracteristici:

1. Noroc: Când vine anul nou, păsări aduce întotdeauna noroc.În mod tradițional, păsările sunt considerate ca o amintire pentru cei dragi lor și un simbol al iubirii pure.Agățat de pasăre decoruri par să se sărute în cer cu pene frumoase în soare.

2. Cadou unic: Acesta este un frumos față-verso fereastră decor agățat.Se va atrage atenția tuturor.Nu există nici o îndoială că acest lucru este un memorial unic cadou pentru care și-au pierdut persoane dragi.

3. Decor Perfect: colorate pasăre decor este perfect pentru acasă decorare fereastră, și este, de asemenea, un cadou rafinat pentru orice ocazie.Mama ta, bunica, soția, iubita, sora sau prietena va cădea în dragoste cu decor agățat.

4. Material bun: Această agățat pasăre de ornament este fabricat din PCT de material.La lumina refractată face aspectul de pasăre decor mai glamorou.

5. Atrage Păsări: Acest decor poate fi, de asemenea, utilizat în apropierea alimentator de pasăre pentru a atrage atenția de păsări.

Caietul de sarcini:

Material: PCT

Diametru: aproximativ 25cm/9.84 în

Greutate: aproximativ 65g

Lista De Ambalare:

Pasăre Agățat Decor*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: ceramica pasăre agățat, jizo statuie, oală de fier sta, sticlă pata, tava ratan decor, catcher soare, rattan copac decor, balsamul, vitralii ornamente modele, agățat decoratiuni de brad.

Stil Modern
Material Plastic
Tema PLANTA
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Vitralii Pasăre Agățat Decor Fereastră Primăvara De Păsări Și De Flori Agățat Pandantiv Acasă Ornament De Gradina Pentru Noroc

Scrie-ti parerea!

Produse similare