Artificiale de Floarea-soarelui Buchet cu Vas de Plastic de Simulare Flori Galbene de Metal Turnate Bonsa pentru Biroul de Acasă Petrecerea de Nunta Decor

Nou

15.11lei

bullet point:

[Design unic] - Rafinat hand-made de floarea-soarelui buchet, flori moi, vii și realisc, realiste, pare mai natural și frumos.Acesta nu se va usca și nu va muri, doar ca o floare reală, întotdeauna da tinerețea și frumusețea.

[În condiții de siguranță și Durabile] - Noastre artificiale buchete de floarea-soarelui sunt realizate din eco-friendly plastic de înaltă calitate, naturale, cu culori proaspete.Se pare generos și elegant.Nu este ușor să se estompeze sau să cadă.

[Decor rafinat] - Noastre artificiale de floarea-soarelui cu oală de metal sunt potrivite pentru orice proiect de peisaj sau stil decorativ.Acesta poate fi agățată pe perete, raft sau la grădină.

[Ușor să aibă Grijă Nostru de Floarea-soarelui este UV-protejate și foarte durabil.Trebuie doar să ștergeți cu o cârpă uscată atunci când dusty și nu trebuie să vă faceți griji despre a avea nici un moment de udare.

[Lat Cerere] - Perfect pentru nunta, scena, salon, dormitor, parc, oficiu, sala de mese, curte, magazin și orice alt loc pe care doriți pentru a decora pentru a aduce atmosfera mai romantica.

Descriere:

Greutate: 300g

Culoare: Galben, Verde

Material: Plastic, Fier, Metal

Plantă sau animal de sarcini tipul de produs: Bonsai, Floarea-soarelui

Articol Dimensiuni: LxWxH 4.33 x 4.33 x 7.87 inch

Pachetul Inclus:

1 buc Artificiale de Floarea-soarelui Buchet cu Vaza

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.

Vă rugăm să permiteți-2-3cm diferă datorită măsurare manual.

Etichete: organ, flori artificiale floarea-soarelui, acvariu artificial rock, birou de organe, sphagnum, anime băiat papusa, artificiale de floarea-soarelui oală, tati și tati fata, decor perete de metal, artificiale verdeață perete.

Origine NC(de Origine)
Plant or animal product type bonsai, Floarea-soarelui
Partea de sus de căutare cuvânt 1 Decor Acasă
Material Plastic, Fier, Metal
Partea de sus de căutare cuvânt 3 Acasă Decorare Accesorii
Partea de sus de căutare cuvânt 2 Decor
Culoare Galben, Verde
Articol Dimensiuni LxWxH 4.33 x 4.33 x 7.87 inches
Greutate 300g

Scrie-ti parerea!

Artificiale de Floarea-soarelui Buchet cu Vas de Plastic de Simulare Flori Galbene de Metal Turnate Bonsa pentru Biroul de Acasă Petrecerea de Nunta Decor

Scrie-ti parerea!

Produse similare