Gol Crystal sfesnice Pen Oală Organziers Cutie pentru Sfeșnic Lumânări

Nou

12.70lei

Descriere:

MATERIALE DURABILE:Toate noastre de lumină ceai titularii sunt decorate cu margele si cristale luminoase de fier de înaltă calitate folosite de-a lungul de la firele de la baza, care este fără rugină,nepieritor și stabil.

UTILIZĂRI MULTIPLE: cadouri de Ziua indragostitilor, decoratiuni nunta, decoratiuni interioare, cadouri de vacanță, Fotografie elemente de Recuzită, hoteluri de vacanta trebuie sa fie necesar

100% HANDMADE, glob de CRISTAL: Fiecare cristal este făcut selectate de înaltă calitate octogonal cristale margele.Hollow-sculptate design oferă un sentiment de demnitate, cu prospețime naturală.Cu sale de moda unic și elegant expresie de pasiune specială și gust artistic.

COMPLEMENTARE UTILIZARE: lumanarile felinare sunt cu o gamă largă de stiluri si dimensiuni pentru candela/ceai lumina lumanarea/borcan lumânări/piloni și mai mult.De asemenea, poate fi asortat cu flori,acesta va fi un frumos vaze aranjamente decoratiuni pentru Ziua Tatălui ,anul nou, nunti,petreceri,decor de vacanță sau alte evenimente speciale.

Puneți-l pe masa de birou,cu excepția pentru decor, de asemenea, poate fi folosit ca suport stilou organizator.unii care doresc plin de farmec și sclipitoare-strălucitoare de design,se poate potrivi cu mici instrumente de machiaj, cum ar fi machiaj perii titular,Se va adăuga o notă de eleganță la dressing.

Caietul de sarcini:

Material: Metal , Stras

Jos Dia: 9cm/3.54 inch, Deschide Dia: 7.5 cm/2.95 inch , Inaltime: 9.5 cm/3.74 inch

Pachetul Include:

1 Bucată De Cristal, Sfesnice

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușor diferența din cauza manuală de măsurare.

Culoarea poate fi ușor diferit de alt monitor.Multumesc!!!

Etichete: argos sfesnice, suport lumanare craciun, gama de cristal suport de lumanare, sfeșnic de argint, sfeșnic de sticlă, d titularului, cerc de cristal suport de lumanare, chrome sfesnice, angelic sfesnice, sfeșnic de aur.

Material Metal
Feature3 Tort De Nunta Sfeșnic Decorativ
Facilitate4 Tabelul Candelabre Cadou De Nunta Suport De Lumanare Tava
Feature1 Cristal Tealight Lumanarea Titular Stilou Titularul Oală
Tema Dragoste
Este Dispozitiv Inteligent No
Feature2 Tealight Votive Sfesnice Lumanari Sta
Stil Modern
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Gol Crystal sfesnice Pen Oală Organziers Cutie pentru Sfeșnic Lumânări

Scrie-ti parerea!

Produse similare