Control de la distanță Caz de Silicon de Protecție Caz Pentru Pentru Foc TV Stick 4K / TV Foc (3-a Generație) / TV Foc Cub de Control de la Distanță

Nou

4.41lei

Puncte: 1、Pentru Alexa Voce de la Distanță: Special concepute pentru Alexa Voce de la Distanță (3rd Gen) (lansat în 2021), vă rugăm să rețineți că compara cu telecomanda model înainte de cumpărare.

2、Protecție completă: de Înaltă calitate, de mediu protector de silicon materiale sunt inofensive pentru animale de companie, copiii și familiile.A preveni copiii de la a deschide capacul din spate și oferă o protecție maximă, non-alunecare, praf-dovada, rezistent la șocuri și lavabil.

3、Personalizat Tăiere: husa permite acces facil la toate porturile, butoanele si functiile.User-friendly textura de proiectare poate proteja de control de la distanță de la alunecarea, rapid a disipa caldura si de praf, și nu va lăsa amprente.

4、Ușor de a găsi/se aprinde: atunci Când se amestecă de mai multe telecomenzi împreună, ele pot fi rapid identificate, care salvează o mulțime de timp.Luminos verde și luminos albastru cu culori luminoase glow în întuneric, permițându-vă să găsiți rapid de control de la distanță pe timp de noapte.Nu vă faceți griji cu privire la pierderea de control de la distanță.

5、Pachetul Inclus: Caz de Protecție pentru Alexa Voce de la Distanță 2021*1. Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Caietul de sarcini: Nume: Caz de Protecție pentru Alexa Voce de la Distanță 2021

Modele aplicabile: pentru Alexa Voce de la Distanță 3rd Gen

Copil de Culoare: negru/albastru/rosu/mov/alb luminos/luminos verde/luminos albastru

Tip produs: silicon

Lista De Ambalare:

Caz de protecție pentru Alexa Voce de la Distanță 2021*1

Note:

Datorită măsurare manual, va exista toleranță în dimensiunea produsului, care este supus produsul real.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să fiți conștienți de ea.

Etichete: roku, android dvb t2 usb, wecast, hdmi ecran oglinda wifi, control foc tv stick, android antena, de control stick de foc, dvb t2 hdmi stick, foc tv stick, myanmar.

Comunicare Wireless IR
Nume De Brand Rondaful
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Numărul De Model Control de la distanță Caz Pentru Smart TV
Certificare Nici unul
Sprijin APP No
Utilizarea TV

Scrie-ti parerea!

Control de la distanță Caz de Silicon de Protecție Caz Pentru Pentru Foc TV Stick 4K / TV Foc (3-a Generație) / TV Foc Cub de Control de la Distanță

Scrie-ti parerea!

Produse similare