Wireless 433MHz Universal Copia de Control de la Distanță de Metal Împinge Capacul 4 Cheie de Usa de Garaj Duplicator Masina breloc Auto, Sistem de Alarma

Nou

9.41lei

Caracteristici:

Abordarea de compensare codurile vechi: apăsați Lung pe partea superioară două (A & B) butoane pentru a șterge codurile vechi(LED-ul indicator va clipi de trei ori, urmat de o continuă clipește rapid, care este semn al compensate de stat.).

Abordarea web duplicarea: Locul i-side by side(cât mai aproape posibil), apoi apăsați atât o cheie veche de-a ta de la distanță și de a-fi-potrivit tasta de pe telecomanda simultan.LED-ul indicator va clipi de trei ori, urmat de o continuă clipește rapid.Procesul de învățare făcut.Alte chei în mod corespunzător.

Abordarea recuperare: Apăsați partea inferioară două butoane (C & D) pentru aproximativ 3 secunde, până când lumina este aprinsă și flicker. (Sau puteți șterge codurile și repetați procesul de învățare.)

Abordare pentru a testa dacă codurile vechi sunt complet eliminate: Apăsați orice tastă de pe telecomandă duplicator, dacă LED-ul luminează intermitent în loc de a fi pe, coduri eliminate.În caz contrar, anulată.

Umanizat design: Butonul glisați capacul pentru a proteja butoanele de la accidentală neplanificate funcționare.

Control de la distanță a funcției de copiere, se poate copia 2262, 2260, FP527, SMC918, PT2240, EV1527 și alte cip controler de la distanță, și are funcția de blocare de cod, date de regenerare funcție, o cheie inteligentă funcția de copiere.

Descrieri:

Stabil circuit, mare precise și de înaltă eficientă, individualizarea și umanizarea design, aduce mult mai convenabil.

Ușor de instalat și de a folosi, 4-cheie de la distanță sistemul de control vă permite să preia controlul de gadget-uri, masina si casa sau garaj.

Domeniul de aplicare: familia și mall-uri de alarmă antiefracție; vehicule electrice, automobile, motociclete de alarmă; diverse ușa sisteme de control și alte controlere inteligente

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 54*29*14mm

Material: metal+plastic

Curent de lucru: 12mA

Tensiune de lucru: DC12V /27A

Distanta de transmisie: 50-100m(zonă deschisă, fără a interfera)

Frecventa de operare: 433MHz

Pachetul inclus:

1 x Controler de la Distanță

Note:

Vă rugăm să permiteți-0-2mm eroare din cauza măsurare manual, mulțumesc pentru înțelegere.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

Etichete: alarma pentru garaj, timp de control de la distanță pentru aparate de, cheie breloc, alarma auto cheie, poarta breloc, usa de garaj de la distanță de control, usa de garaj controler de la distanță, alarma fob, unitate de, trapa electrica.

Numărul De Model Controler De La Distanță
Utilizarea Universal
Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul
Sprijin APP No
Canal 1
Comunicare Wireless WiFi
Frecvența 433 MHz

Scrie-ti parerea!

Wireless 433MHz Universal Copia de Control de la Distanță de Metal Împinge Capacul 4 Cheie de Usa de Garaj Duplicator Masina breloc Auto, Sistem de Alarma

Scrie-ti parerea!

Produse similare