Lemn De Telefon Docking Station Ash Cheie Titularul Portofel Stand Ceas Organizator Bărbați Cadou De Absolvire De Sex Masculin De Călătorie Idee Gadget-Uri

Nou

83.40lei

Lemn de Telefon Docking Station Ash Cheie Titularul Portofel Stand Ceas Organizator Bărbați Cadou de Absolvire de sex Masculin de Călătorie Idee Gadget-uri Descriere: MULTIFUNCȚIONALĂ STAȚIE de ÎNCĂRCARE & ORGANIZATOR.harge telefonul tău mobil și păstrați de zi cu zi-a folosit de lucruri la îndemână.

100 % CALITATE.PUTERNIC ȘI ROBUST.Pentru a face aceste standuri vom folosi numai cele mai bune de înaltă calitate din lemn masiv.Suprafața este bine lustruite și acoperite cu material durabil de finisare.Se potrivește perfect în orice interior - atât de clasic și modern.

DESIGN INTELIGENT.Suportul este usor de asamblat (manual de asamblare atașat).Compatibil cu toate tipurile de smartphone-uri.Standul are, de asemenea, compartimente pentru portofele, documente, ochelari, ceasuri, trackere de fitness, bratari, chei, staționare etc.

Comod si practic, utilizarea rațională a spațiului

Culoare:Maro

Material:Lemn

Dimensiune:25.5 x 15 x 22cm

Conținutul Pachetului:

1 x Lemn Docking Station

1 x manual de limba engleză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: placi de gadget-uri, gadget inteligent, cheia pentru a deschide ceas, smart portofel pentru barbati, barbati geanta, placa de aur, 1 real, plastic amane organizator, placă lemn țară, pungi de gadget-uri.

dimensiune 25.5 x 15 x 22cm
Origine NC(de Origine)
Material din lemn

Scrie-ti parerea!

Lemn De Telefon Docking Station Ash Cheie Titularul Portofel Stand Ceas Organizator Bărbați Cadou De Absolvire De Sex Masculin De Călătorie Idee Gadget-Uri

Scrie-ti parerea!

Produse similare