MINI Îndepărtarea Părului Ruj Epilator pentru Femei Facial/Corp fără durere Tuns & Ras Ușor de Transportat Folosit la Domiciliu/Călătorie

Nou

34.85lei

INFORMATII PRODUS:

1.Culoare:Negru 2.Dimensiuni:11.1*3.2 *3 cm 3.Tensiune:3V 4.Putere:3.5 W NU INCLUD BATERIE

NOI ȘI EFICIENTE

Noul design este format din 1 hipoalergenic capul de tăiere, face posibilă pentru a elimina tot parul nedorit in doar cateva secunde.Perfect pentru îndepărtarea părului facial instantaneu si fara durere de buze, bărbie, obraji, și oferindu-vă un machiaj rafinat și glorios uite.

NEDUREROASA CU LUMINA LED-URI

Aproape tăiat de lama, cu sistem de înaltă calitate inoxidabil lame ascunse aparat de ras în cap și lumina led-uri, tai firele de păr de la rădăcină fără probleme și rapid, vă oferă un mod rapid, blând și netedă tunderea experiență, fără nici o tragere sau trăgînd sens.

UȘOR DE UTILIZAT

Un singur Buton de design ce-l face atât de ușor de utilizat, în plus, atractiv periat finisaj din oțel face curățenie o briza, după ce-l folosești în viața de zi cu zi, puteți rula lamele în apă atunci când este necesar pentru a curăța atât de repede.

DE REDUCERE A ZGOMOTULUI SI SUPER-PORTABIL

Sunetul este mai mic decât 40db, astfel încât să puteți stil cu încredere în timp ce familiile sunt de dormit.De dimensiuni mici(11*3*3 cm) design, se potrivesc în geantă perfect, vă permite tunderea atunci când sunt în călătorie în întreaga lume.

PERFECT PENTRU CĂLĂTORIE

Design Compact și elegant face mare pentru călătorie sau utilizarea de zi cu zi la domiciliu.Veți avea o călătorie plăcută cu femei decente e tuns.

Despre Transport

1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 2.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare. 3.Imagini(Unele dintre poze reale) prezentate sunt doar pentru referință. 4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Despre Feedback-Ul

>> Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, am sincer sper că ne va lăsa FEEDBACK-ul POZITIV cu 5 STELE.Între timp, vom lăsa, de asemenea, feedback-ul pozitiv pentru tine. >> Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau pentru orice probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi 1-3 st ars feedback neutru sau negativ.Ne va răspunde la tine în 24 de ore, și să vă ajute pentru a rezolva problemele.

Etichete: carburator trimmer, geantă de călătorie, layser de îndepărtare a părului, ruj mat, post depilator, dw660, heysilkyskin îndepărtarea părului cu laser receptor, impecabil reîncărcabilă faciale îndepărtarea părului, laser a, ipl îndepărtarea părului cu laser mașină profesionale.

Nume De Brand Foarte eternitate
Certificare CE
Tip De Element Epilator
Material ABS
Putere Tip Baterie
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Corpul, Sub brat
Numărul De Model C6063

Scrie-ti parerea!

MINI Îndepărtarea Părului Ruj Epilator pentru Femei Facial/Corp fără durere Tuns & Ras Ușor de Transportat Folosit la Domiciliu/Călătorie

Scrie-ti parerea!

Produse similare