Lescolton Permanenta IPL Epilator 2IN1 Originale din Fabrică cu Laser Mașină de Îndepărtare a Părului Bikini Corpul Axilei Photoepilator

Nou

74.24lei

Lescolton Permanenta IPL Epilator 2IN1 Originale din Fabrică cu Laser Mașină de Îndepărtare a Părului Bikini Corpul Axilei Photoepilator

Vă mulțumim pentru alegerea Lescolton IPL profesional permanent îndepărtarea părului cu laser echipamente, care este un full-body electric hair remover machine, care poate fi folosit pe fata, corp si bikini.În scopul de a obține o mai bună îndepărtare a părului efect, parul de demontare echipamente foloseste avansate de lămpi de cuarț pentru a extinde flash timp.Epilatorul cu laser poate înlocui suportul de lampă, puteți continua să utilizați mașina, să extindă frecvența de utilizare, și pentru a atinge o mai bună îndepărtare a părului rezultate.

Oferim diferite opțiuni.Puteți alege mai multe lămpi titularul opțiuni sau opțiuni de cadouri.Dacă aveți nevoie doar de o mică parte de epilare, puteți alege de 40 w / 70 w clipește.Dacă ai nevoie de depilare completă, este recomandat pentru a alege 100 w / 160 w / 190 w clipește.Această opțiune este să conducă la utilizarea regulată pe termen lung pentru a obține efectul de photoepilator.

Înainte de a utiliza orice IPL laser epilator,aveți nevoie pentru a elimina parul de pe corp în primul rând, și apoi utilizați lumina pulsata epilator.După utilizarea de îndepărtare a părului lampă, puteți să-l înlocuiască cu un roșu de întinerire a pielii lampă,utilizarea metodei este același.

Pachetul Contine

IPL hair remover machine x 1 buc

Epilator cu Laser lampă x 1 buc sau 2 BUC Sau 3 BUC

Photorejuvenation lampa (Sticlă tip i) x 1 buc

Ochelari pentru protejarea ochilor x 1 buc

Adaptor cu SUA, UE, UK plug x 1 Set

Manual de utilizare în limba engleză x 1 buc

Deoarece diferite lot de producție, culoarea lentilelor pentru epilare poate de diferite.

Notă:Taxe Vamale /TVA-ul nu sunt incluse în preț .Tot online-magazine sunt la fel

Unii Zonă de la Distanță cost suplimentar ar putea avea nevoie în cazul în codul dvs. poștal este în zonă de la distanță lista de DHL.Puteți să verificați cu DHL direct.Noi va lasa sa stii, de asemenea, atunci când vom aranja livrare și se va schimba pentru a utiliza o altă metodă de livrare, cum ar fi ePacket / Netherland Post / Singapore post pentru a evita această taxă.Daca plasati comanda, va fi considerată a accepta acest cost suplimentar sau metoda de livrare schimba.

Insulele canare:vă Rugăm să verificați cu noi înainte de a plasa comanda.

1.Aplicabile: epilatorul este de 100-240V tensiune de lucru, potrivit pentru toate țările din lume.

2.Permanent: IPL funcționează în interiorul porilor, distruge parul papila, astfel realizează permanent de îndepărtare a părului.

3.Viață lungă: Lampă de Cuarț pentru photoepilator cu mai mult utilizarea de viață și utilizarea durabil.

4.Zero Consumabile, Nici Mediu, Nici consumabile.

5.Fara durere: Cinci Reglabil optim de energie în funcție de nivelul de toleranță a pielii.Furnizarea de tratament blând fără durere și cu ușurință, fără a răni pielea.Epilatorul cu laser de lumină LED clar arată nivelul de energie.

6.Rapid și mare zona de tratament: 4.2 cm patrati dimensiunea la fața locului nu prea mare sau nici prea mici pentru orice curba a corpului, de înaltă eficiență și viteză rapidă, care durează doar câteva minute pentru a elimina suprapunerea de păr, care este dificil pentru tradiționale epilator electric metodă.

7.În condiții de siguranță:epilator cu laser Nici o influență asupra normal sudoare și secreția de sebum.

8.Convenabil: design Portabil și epilator ușor de luat.

9.Pielea Capacitatea de Detectare: Bright LED-ul Verde se aprinde atunci când îndepărtarea părului unitatea este gata să lucreze.

Exploatare Interval De Sfaturi

Epilator Folosind de două ori pe săptămână la început.Atunci când părul se oprește în creștere sau numai unele bine parul creste, utilizați cel puțin 1 dată pe lună pentru A menține frecvența de utilizare pot diferite în funcție de diferitele situații individuale.

Operație de schimbare de ori în funcție de real densitate de păr.Operațiunea interval variază în funcție de diferite situații individuale.

Etichete: epilator cu laser lescolton, removal laser hair removal, sutien sexy cu sex, parul eliminat dispozitiv, post depilator, dw660, costume de baie femei, oamenii fotografie epilator, laser a, epilator ipl laser.

Cerere Epilator IPL Pentru Adulți
Tip De Element Epilator
Epilator Tip Lampa Cuarț Arzător
Tensiune 100~240V
Culoare lavanda
Nume De Brand lescolton
Photorejuvenation Tip Lampa lampă de sticlă
Numărul De Model T009S
Certificare CE, FCC, ROHS
Material ABS
Putere Tip electric
Utilizarea Bikini, Fata, Corpul, Sub brat
Origine NC(de Origine)
IPL Niveluri 5 Nivele
dimensiune Electric

Scrie-ti parerea!

Lescolton Permanenta IPL Epilator 2IN1 Originale din Fabrică cu Laser Mașină de Îndepărtare a Părului Bikini Corpul Axilei Photoepilator

Scrie-ti parerea!

Produse similare