De Baie Digital Ceas De Perete Rezistent La Apa De Alarmă Temporizator Ventuza

Nou

55.13lei

Digital Baie Duș Ceas de Perete, Baterii, Display LCD, rezistent la apa Electronică de Alarmă, Temporizator, Snooze, Temperatura Interioară de Umiditate, ventuza pentru Bucatarie, Dormitor

Caracteristică:

1. Formă închisă de design, etanșare puternic, rotary fixați capacul din spate, mai convenabil de a folosi.Ascunde butoane, mai bine și mai stricte de design rezistent la apa.Incrustate cu alb moale lipici pentru a preveni ceață de apă de la penetrant, și rezistent la apa clasa a ajunge la IP5.

2. Sincronizarea dinamică a indicatorului cerc, timp digital display + circular dinamică indicatorul de afișare de timp, numărătoarea inversă dinamic al doilea indicator de cerc.Două seturi de ceasuri de alarmă, setați pentru cinci minute de amânare, pot dormi mai liniștit.

3. Temperatura și umiditatea limita funcția de alarmă.Când temperatura și umiditatea depășește limita superioară, lumina de fundal se aprinde roșu, cu un semnal sonor timp de 5 secunde.Când temperatura și umiditatea depășește limita inferioară, lumina de fundal se aprinde portocaliu, cu un semnal sonor timp de 5 secunde.

4. Ecologic PVC ventuza poate fi demontat și asamblat la vor, și poate fi aspirat pe sticlă sau netede placi ceramice fără cuie pentru a deteriora peretele.

5. Baterii (3 X AAA baterii, aveți nevoie pentru a pregăti propriile dvs.) sau UBS alimentare, alimentare dubla, mai stabil.

Caietul de sarcini:

Material:

Cadran: Plastic

Oglinda: Plastic

Shell: Plastic

Produs Dimensiune: 11.8 X 10,5 X 3,5 cm/4.65 X 4.13 X 1.38"

Greutate produs: 208g

Culoare: Negru, Alb

Dimensiune ecran: 5 inch

Mișcarea Tip: Electronic

Tip Display: LCD

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Baie Ceas

1 X Cablu USB

1 X Manual

Etichete: baie ceas rezistent la apa, tablou de bord digital mare, ceas cronometru, baie ceas ventuza, baie ceas rezistent la apa de duș, crossfit timer, cronometru digital de perete, temporizator de perete, ceas din lemn cu motor, gratuit de perete digital.

Caracteristică Stil Antic
Material Plastic
Tip Ceasuri De Alarmă
Origine NC(de Origine)
Lățime /mm
Numărul De Model /
Diametru /mm
Rezervă De Energie De Tip Digital
Greutate /g
Nume De Brand VKTECH
Lungime /mm

Scrie-ti parerea!

De Baie Digital Ceas De Perete Rezistent La Apa De Alarmă Temporizator Ventuza

Scrie-ti parerea!

Produse similare