RGB LED Tube Ceas de Epocă Digitală Nixie Clock 6 Pic de Timp de Afișare a fotografiilor Retro Ceas de Birou IPS Module și Cupolă de Sticlă Decor

Nou

486.29lei

Te rog fi amabil remarcat ,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine。

Caracteristici:

Interesant Ceas: vine într-un kit DIY, ceasul este usor de asamblat, iar produsul finit este destul de unic pentru a afișa ora în 6 biți, de la stânga la dreapta reprezintă ora, minut, și al doilea, respectiv.

Cuarț Cupolă de Sticlă de Protecție: clar dovada de praf cupolă de sticlă este în mod eficient prevenirea afara de praf venind în IPS module.

Oxidarea anodică Tratament, Retro Punk Stil: personalizate profil de aluminiu cu negru anodizat sablare, placat cu aur de circuit, aspectul ceasului este amestec de farmec retro și de moda.

User-friendly și Ușor de instalat Design: IPS module și cupolă de sticlă nu sunt lipite de PCB, înlocuibile și depozitare convenabilă.Cand voi primi produsul, este nevoie de doar conectați ecranul de afișare și instala cupolă de sticlă în Gazdă, foarte simplu de asamblat.

Ecran IPS, Ecran Versatil Efect: RGB full color, 135*240 pixeli rezoluție, și dial ecran poate fi comutat între 22 de tipuri de modele built-in.

Auto-definit Ecran: setați prin intermediul software-ul de calculator, puteți auto-definit în timp și de afișare a fotografiilor de pe ecran IPS, imagini personalizate de sprijin în format BMP.

Caietul de sarcini:

Plug Tip: UE / SUA (Opțional)

Material: Aluminiu+sticla

Putere: 5V-0.45 UN

Tensiune de alimentare: 110-240V

Suport: Win 8 / Win 10

Interfata: Tip-C

Ecran: 16:9 IPS

Rezolutie: 135*240 pixeli

Baterie: 1 * 3V CR1220 buton baterie (NU sunt incluse)

Element Dimensiune: 205 * 82 * 32mm / 8.07 * 3.22 * 1.26 în

Element Greutate: 432g / 15.26 oz

Greutate pachet: 877g / 30.93 oz

Dimensiune pachet: 33 * 18 * 8 cm / 12.99 * 7.09 * 3.15 în

Lista De Ambalare:

1 * Gazdă

1 * Tip C Cablu

1 * Mini Cheie

1 * Plug

6 * Cupolă De Sticlă

6 * IPS Module

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Etichete: 02 nixie, strălucire tub, puhlmann nixie clock, nixi ceas, clock tube, diamant de cuarț, arduino rtc, timp, ceas deșteptător cifre, ceas de perete.

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model timer
Tip Ceasuri De Alarmă

Scrie-ti parerea!

RGB LED Tube Ceas de Epocă Digitală Nixie Clock 6 Pic de Timp de Afișare a fotografiilor Retro Ceas de Birou IPS Module și Cupolă de Sticlă Decor

Scrie-ti parerea!

Produse similare