Mini Colorate Pasăre Fereastra Agățat Suncatcher Acrilice Agățat Păsări Decorative De Grădină În Aer Liber, Decoratiuni Acasă Furnizor

Nou

11.74lei

Mini Colorate Pasăre Fereastra Agățat Suncatcher Acrilice Agățat Păsări Decorat în Fiecare dimineață, când soarele strălucește prin aceste vesel de păsări, îmi voi aminti să apreciem modul în care lumea noastră spune: "fi fericit."

Descriere:

Acest frumos colorate suncatcher Familie de Păsări de Primăvară poate fi un cadou de neuitat pentru orice persoana!

Acest suncatcher fereastră și perete ar putea fi perfect decor pentru casa si gradina.E un accesoriu bun pentru interior.

UN CADOU MINUNAT

Pasărea pictat este un mare cadou pentru prieteni, familie, cei dragi, precum și ca pe tine însuți.Indiferent de ocazie este de – o aniversare, zi de naștere, copil de dus, Crăciun – capodopera noastră ar fi o mare decor pentru ea.

Stil Colorate Acrilice

Frumusețea colorate decor este versatilitatea sa, atunci când iluminate de lumina.Vitralii va deveni mai vibrante atunci când este aprins.

CONȚINUT CUTIE:

1 * Vitralii Ferestre Draperii

Vă Rugăm Să Rețineți:

Vă rugăm să permiteți-1~2cm diferențe din cauza manual de măsurători, pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Elementul de culoare pot fi diferite de imaginile de pe ecran diferența;

Vă rugăm să citiți cu atenție și cred că despre acest lucru înainte de cumpărături.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Etichete: sticlă suncatcher, cu feng shui prism, oală de fier sta, catcher soare, agățat de decor, film adeziv pentru sticlă, aurora borealis cristal, home garden decor în aer liber, flori agățat de perete, decor acasă.

Material Plastic
Tema Mascota
Stil Noi Clasică/Post-modern
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Mini Colorate Pasăre Fereastra Agățat Suncatcher Acrilice Agățat Păsări Decorative De Grădină În Aer Liber, Decoratiuni Acasă Furnizor

Scrie-ti parerea!

Produse similare