16L Inteligent Gunoi Senzor Automat de Gunoi Inteligent Senzor Electric coș de Gunoi Acasă Gunoi Pentru Bucatarie Baie Gunoi

Nou

33.64lei

16L Automată Touchless Inteligent inductie Senzor de Mișcare de Gunoi de la Bucătărie Pot Deschidere Largă Senzor Eco-friendly Deșeurilor Garbag Produs caietul de sarcini:

Culoare: alb, gri, roz, albastru,

Material: ABS + PP, plastic

Capacitate: 16L

Sursa de alimentare: USB de încărcare

Dimensiune: 23.5 cm * 23.5 cm * 29.5 cm

Caracteristici și avantaje: 1. Capacitate mare-gunoi poate are o capacitate de 16 litri, care poate izola în mod eficient diverse mirosuri și de a crea un aer proaspat si curat mediul de acasă!

2. Senzor de mișcare-smart gunoi are un hands-free senzor de mișcare de acoperire, care va deschide în mod automat atunci când detectează cineva se apropie de coperta sau atingerea gunoi.

3. Acesta are 3 moduri inteligente de deschidere-folosind cele mai recente senzor, senzor/vibrații/buton de comutare poate fi simțit în intervalul de 6-25 cm.Când mâna sau un obiect este lăsat timp de 5 secunde, capacul se va închide automat.

Esențiale pentru viața inteligentă-face viața mai ușoară.

4. Acest cos de gunoi este atât de frumoasă și practic, potrivit pentru birouri, bucatarii, dormitoare și băi.Conținutul Pachetului:

1 x smart gunoi notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 1-3mm.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de licitare.

2. Cu diferite culori, ecran pot fi diferite, vă rugăm să înțelegeți.

Etichete: 17cm penis, gunoi diy containere de reciclare, pot gunoi, senzor de gunoi, coș de gunoi, bin senzor, cos de gunoi, cos de gunoi pentru camera, gunoi de reciclare, lada de gunoi pentru bucatarie.

Origine NC(de Origine)
Tensiunea nominală 5V
Culoare 5 Alb fildeș (masa)
Model 888-1
Tip Inducție De Tip
Putere Nominală 35W
Specificație De Produs Încărcare versiune
Culoarea de 3 Nordic pulbere
2 culori Contractat alb
Categorie Produs Inteligent ashbin
4 culori Albastru și alb, treptat,
Structura inducție
Frecvența nominală 30
Culoare alb fildeș
Gunoi de inducție Convenabil tip lada de gunoi
Caracteristică Eco-Friendly
Stil Touchpad-ul
Culoare 6 Contractat alb (masa)
Material ABS
Scenarii De Utilizare Uz casnic
Forma Dreptunghiular
Culoare 1 Gri rece
Numărul De Model 881-1

Scrie-ti parerea!

16L Inteligent Gunoi Senzor Automat de Gunoi Inteligent Senzor Electric coș de Gunoi Acasă Gunoi Pentru Bucatarie Baie Gunoi

Scrie-ti parerea!

Produse similare