Uscată și Umedă Separare de Gunoi Mare coș de Gunoi cu 2 Capace de Tip Push Pentru Bucatarie Camera de zi 33X29X21cm WWO66

Nou

41.76lei

Uscată și Umedă Separare de Gunoi Mare coș de Gunoi cu 2 Capace de Tip Push Pentru Bucatarie Camera de zi WWO66 Descriere:

Caracteristici:

1. Tomberoanele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate, durabil, nu este ușor de deformat, foarte ușoare și ușor de curățat.

2. Cosurile de gunoi sunt separate de un perete despărțitor din mijloc, care vă permite să se separe uscată și umedă de gunoi, foarte ecologic, igienic și curat.

3. Există două primăvară-încărcate capace pe partea de sus de gunoi.Trebuie doar să apăsați-l ușor pentru a pop-l în sus.Partea de jos este echipat cu non-alunecare și rezistent la uzură materiale.

4. Design simplu și frumos, dacă acesta este plasat în camera de zi, bucatarie, balcon, dormitor, poate fi în mod natural integrat în ea, adăugând un decor frumos pentru casa ta.

5. PP material de înaltă rezistență, anti-zgârieturi, rezistent la uzura, durabil, durată lungă de viață, ecologic, non-toxic, poate fi folosit cu încredere.

Notificare:

*Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

*Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Dimensiune: 33*29*21cm

Pachetul Include:

1 x Uscată și Umedă Separare de Gunoi

Etichete: pot gunoi, kit bucătărie coș de gunoi, bucătărie moara mari, automate de gunoi bin, animale de companie covor, cos de gunoi, mare gunoi, dublu gunoi, drăguț gunoi bin, bucătărie deșeuri alimentare bin.

Este Dispozitiv Inteligent No
Material Plastic
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Forma Runda
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Uscată și Umedă Separare de Gunoi
Stil Tipul De Presare
Tip Rulare Tip Capac
Structura În picioare

Scrie-ti parerea!

Uscată și Umedă Separare de Gunoi Mare coș de Gunoi cu 2 Capace de Tip Push Pentru Bucatarie Camera de zi 33X29X21cm WWO66

Scrie-ti parerea!

Produse similare