2/3pcs Mini Frigider Agățat Sos de sac Cutie de Depozitare Condimente Organizator Îndepărtarea Birou Recipient de Plastic Titularul Dropship

Nou

12.99lei

Caracteristici Principale

Instant depozitare: Acest amplu de stocare și organizare container vă permite să creați o bucătărie personalizat soluție de stocare care pot fi plasate în cazul în care este nevoie cel mai mult; de-la-utilizare ușoară raft flexibil vă permite să-l instalați pe un perete, în spatele unei uși sau în interiorul cabinetului, fără griji despre probleme hardware.

Funcția și versatilitate: Potrivit pentru perfect adâncime în interiorul dulapuri, dulapuri și dulapuri de depozitare a alimentelor camere, și frigidere sau congelatoare; magazin mic oțet saci, taitei instant, sos de saci, etc.

Utilizate pe scară largă, ușor, și ușor de transportat, este foarte potrivit pentru utilizarea în apartamente, apartamente, cămine, Rulote și caravane.

Structura de inalta calitate: realizate din durabil BPA și fără clor anti-toamna din plastic, produse alimentare-în condiții de siguranță; usor de intretinut-curățați cu apă și săpun; nu puneți în mașina de spălat vase.

Scenarii De Utilizare

Utilizate în orice cameră de familie cameră ambarcațiune, spalatorie/camera de utilitate, dormitor, baie, bucatarie, birou, garaj, dulap, toy camera, sala de jocuri, etc.

Caietul de sarcini

Materiale: PP

Dimensiune Produs:

Mini Cutie Depozitare: 10 CM X 11 CM X 4CM

Greutate Produs:

Mini Cutie Depozitare: 35G

Continut Pachet: Mini Storage Box × 1

Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Etichete: runda containere de depozitare, scobitoare titular da, caseta de instrument, umbrelă de plajă sta, tin container de depozitare, etagere de stocare, suport ochelari de soare, cutie storag, suport perii machiaj, arma bomboane.

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand isfriday
Material PET+PE

Scrie-ti parerea!

2/3pcs Mini Frigider Agățat Sos de sac Cutie de Depozitare Condimente Organizator Îndepărtarea Birou Recipient de Plastic Titularul Dropship

Scrie-ti parerea!

Produse similare