FEMINY Silicon Medical Menstrual Disc Cupa Reutilizabile Disc Menstrual Alternative de Sterilizare Tampoane de Îngrijire Cupa Menstruala pentru Sex

Nou

19.20lei

FEMINY Silicon Medical Menstrual Disc Cupa Reutilizabile Disc Menstrual Alternative de Sterilizare Tampoane de Îngrijire Cupa Menstruala pentru Sex

De ce să alegeți cupa menstruala ?

De înaltă calitate din silicon medical de calitate, care este aplicată pe scară largă în îngrijirea medicală de produse, cum ar fi pentru sugari sfarcurile , catetere etc. Deoarece este toxic gratuit, în condiții de siguranță pentru a utiliza și de a liberaliza de la.

Se poate face sânge complet tăiat din aer,elimina bacteriile apar prin aer, pentru a preveni respiratia urat mirositoare, mancarimi ale pielii, alergii și de a preveni boala de departamentul de ginecologie , vă permit să experiență uscat și curat și proaspăt fără precedent.

Poti purta cupa menstruala pentru 12 ore consecutive.Nu culisante lateral, nici un miros.Nici o senzație de corp străin,reciclabile reutilizarea 10 ani.

Descripition:

Stare:100% nou articol

Tip de element:Cupa Menstruala set (ca imagine arată)

Material: 100% Din Silicon Medical De Calitate

Cupa menstruala este singura reutilizabile cupa, care poate fi purtat în timpul sexului

Caracteristici

1. Sănătos, Fără BPA, Nici Toxic.

2. Reutilizabile, economisi bani, eco-friendly

3. Flexibil, petală-design subțire, final confortabil

4. De mare capacitate, egală cu 5 regulat tampoane

3. Plat-fit menstrual disc, mess-sex gratuit pe perioada

Aspecte care necesită o atenție deosebită :

-- Cupe menstruale ar trebui să fie sterilizate înainte de utilizare, vă rugăm să folosiți dedicat sterilizator de dezinfecție sau fierbere a apei dezinfectare.

-- Informații Privind Siguranța

Noi folosim doar moale si flexibil din silicon medical de calitate pentru a vă aduce un set de 2 cupe menstruale, care va rămâne în loc, fără scurgeri sau alunecarea fie că sunteți execută, joc de sport, de călătorie, camping și mai mult astfel încât să puteți trăi viața așa cum vrei.Datorită pliabil sterilizare cana, puteți rapid și fără efort curat reutilizabile feminin perioadă cupe oricând și oriunde doriți.

Aceasta cupa nu este un contraceptiv și nu protejează împotriva bolilor cu transmitere sexuală.Întrerupeți utilizarea și adresați-vă unui medic dacă aveți orice durere sau disconfort în timp ce folosind Cupa Menstruala.Dacă ați avut TSS nu ar trebui să utilizați o ceasca menstrual.

Femeile care nu are experiență sexuală nu sunt recomandate pentru a utiliza acest produs.

Nici reacții alergice nu duce la mucegai și infecții ale tractului urinar,pot fi valabile pentru toate femeile, dar fecioara folositi-l atent.

Feedback-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un Feedback Pozitiv (5 Stele).Vă mulțumesc atât de mult!

2. Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau deschiderea litigiului.Va garantam pentru a rezolva orice problema pentru tine.

Etichete: legăturile cupe, novatec, perioada, tort mucegai silicon, moale menstrual disc, cupa paie, sanitare prosop, chilis, luna sailor moon cup, sex shop.

Material Silicon Medical
Origine NC(de Origine)
Facilitate4 Menstrual medicale silicon cupa
Pentru Înlocuiți servetele sanitare
Feature2 Menstrual disc
Tip De Element Cupa Menstruala, De Igienă Feminină
Moale flexibil
Feature7 cupa menstruala cu sterilizator
Numărul De Model AB113-1
Feature3 certificate de cupe menstruale
Cantitatea 2
Feature5 cupa menstruala pentru sex
Feature1 disc menstrual
Nume De Brand FEMINY
Feature6 cupa menstruala silicon medical

Scrie-ti parerea!

FEMINY Silicon Medical Menstrual Disc Cupa Reutilizabile Disc Menstrual Alternative de Sterilizare Tampoane de Îngrijire Cupa Menstruala pentru Sex

Scrie-ti parerea!

Produse similare