Mici Animale De Companie Transport De Iepure Cusca Hamster Chinchilla Călătorie Pungi Calde Cobai Transporta Husă Sac Respirabil Cusca Rat Lesa

Nou

3.71lei

Caracteristici:

1. Confortabil de Catifea: Fabricat din moale și confortabil de catifea, moale și delicat, confortabil, sigur și sănătos.

2. Poros design: Acest produs adoptă o poroase de design, care are o foarte bună permeabilitate la aer și nu va face animalele de companie simt înfundat.

3. Portabilitate: Acest produs este mic în dimensiuni și lumină în greutate, care este foarte convenabil pentru a transporta în jurul valorii de.

4. Curea design: Acest produs folosește un șnur de design, puteți să-l transporta sau să-l cross-corp atunci când te duci afară.

5. Fermoar design: Acest produs are o buna fermoar de design, care este foarte convenabil pentru a deschide și închide.

Descriere:

Un loc bun proiectat pentru prietenii tăi, în condiții de siguranță și confortabil pentru a rămâne, atunci când te duci afară cu ei.Ușor de curățat, timp de spălare nu se decoloreaza, se spală la mașină pot fi spălate.

Caietul de sarcini:

Tip: Transport

Pet Tip: Hamster

Material: Burete + Catifea

Culoare: Albastru, Roz(optional)

Dimensiuni:

S: 17 * 14cm

M: 22 * 19cm

L: 27 * 22cm (opțional)

Pachetul Inclus:

1 buc * animale de Companie Sac de Dormit

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: iepure de jucărie, câine pentru, pentru rat, keychain rabbit, geanta de umar femeie, hamster vesta, lesa pentru copil, pet accesorii de moda, wild cușcă de hamster, câine.

Numărul De Model WTT0279
Origine NC(de Origine)
Material Scurt De Pluș

Scrie-ti parerea!

Mici Animale De Companie Transport De Iepure Cusca Hamster Chinchilla Călătorie Pungi Calde Cobai Transporta Husă Sac Respirabil Cusca Rat Lesa

Scrie-ti parerea!

Produse similare