Mini Portabil Agățat de Gât Exercițiu Gât Ventilator USB Reîncărcabilă Fan Mut iubitorii de Sport Pentru Camping Birou în aer liber

Nou

18.15lei

Caracteristici:

1. Operabil 3-viteza Baterie Reîncărcabilă: nu mai este nevoie pentru a transporta baterii suplimentare, utilizați doar cablul USB din pachet pentru a le percepe.Acest mic personale ventilatorul este compatibil cu cele mai multe computere, laptop-uri, încărcătoare portabile și alte dispozitive cu iesire USB.O încărcare completă poate sprijini 2,5 ore de mare viteză de lucru, mediu-viteza de lucru timp de 3 ore, și low-viteza de lucru de 4 ore.Apăsați butonul de comutare pentru a schimba viteza dorită.

2. Unghi larg și Zgomot Redus: 120 de grade unghi larg vântului crește vântul zona.Acest agățat ventilator are un aer puternic, care poate rapid și ușor de a obține instant relief de la bufeuri.Utilizarea unui modernizate motor fără perii poate reduce zgomotul de funcționare sub 30dB, permițându-vă să se bucure de o liniștită și vântul rece în timpul de muncă și de somn.

3. 3-în-1 Ventilator și în condiții de Siguranță: Acest portabil gât-montat ventilatorul este echipat cu un reglabile și ușor de purtat curea, permițându-vă pentru a face alte lucruri hands-free.Acesta poate fi, de asemenea, eliminate ca un ventilator portabil.Compact și de dimensiuni reduse este potrivit doar pentru utilizarea portabile.Există o ascunse spatele suportului ventilator.Vă rugăm să deschideți suportul pentru a folosi ca un ventilator silentios pentru uz personal de birou sau zona de lucru.Palele ventilatorului sunt complet acoperite, astfel încât copiii care-l folosesc în aer liber nu va fi surprins.

4. Ușor și Funcționarea în condiții de Siguranță: Această susținere fan are trei viteze ale vântului (scăzut, mediu, ridicat), un singur buton de control, apăsați lung butonul de alimentare timp de 2 secunde pentru a activa/dezactiva mic ventilator, apăsați scurt pentru a regla volumul de aer.Atunci când nu este în uz, puteți pune în condiții de siguranță în geantă sau în buzunar, fără griji cu privire la deschiderea accidental.

5. Dimensiuni mici pentru Orice Ocazie: Acest colier fan este ușor și compact si poate fi atârnat în jurul gâtului pentru plaje, bazine de înot, tabere, drumeții, călătorie, picnicuri, parcuri, concerte sau evenimente sportive.Ori de câte ori te duci afară, în vara fierbinte, vă rugăm să aduceți acest fan!

Lista De Ambalare:

Agățat De Gât Fan*1

Notă:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: portabil termică fan, exercițiu acasă, home trainer, fan cort, mare fan, portabil subțire fan, fan chinez, ventilator portabil linie, mare ventilator portabil, manual de răchită fan.

Origine NC(de Origine)
Este Pliabil No

Scrie-ti parerea!

Mini Portabil Agățat de Gât Exercițiu Gât Ventilator USB Reîncărcabilă Fan Mut iubitorii de Sport Pentru Camping Birou în aer liber

Scrie-ti parerea!

Produse similare