2 BUC Mari și Negre Pliere Evantai de Mătase Mână de Pliere Fanii Chinezi Îngroșat Evantai pentru Bărbați KI

Nou

13.41lei

Descriere:

Caracteristici:

1. Acest ventilator de mână se face de înaltă calitate, fibra de bambus si matase , care poate oferi cu ușurință vânt puternic .Este foarte potrivit pentru vara, în aer liber, nunti, petreceri în grădină și așa mai departe.

2. Mâna ventilatorul poate fi folosit ca mireasa dans recuzită, cadouri de nunta, cadouri de petrecere, joc de rol, DIY decorare de perete, foto elemente de recuzită, de performanță etapă de elemente de recuzită, etc.

3. Practicabilitatea: pliere fan are o suprafață mare, pe care o menține rece și are bufeuri, în vara fierbinte.Este un instrument foarte practic pentru utilizarea de zi cu zi.

4. Acest negru pur rabatabil ventilatorul poate atrage idei foarte bine si poate fi un cadou inedit pentru prieteni sau rude.Când folosesc acest ventilator, ele pot aminti imediat.

Caietul de sarcini:

Cantitate: 2 bucati

Culoare: Negru

Material: matase, bambus

dimensiuni:

Dimensiune pliată: aproximativ 21*2.5 cm

Extins dimensiune: 21*38 cm;

Greutate: 50g

Pachetul Include:

2X Mână de Fani

Etichete: ventilator de mână, evantai om, vintage evantai bărbați, evantai din lemn negru, ventilator de flori, ventilator de mână pentru bărbați, fan chinez, inel negru fani, mână mare fan, japonia peruca.

Este Pliabil Da
Origine NC(de Origine)
Tehnica Formă Liberă

Scrie-ti parerea!

2 BUC Mari și Negre Pliere Evantai de Mătase Mână de Pliere Fanii Chinezi Îngroșat Evantai pentru Bărbați KI

Scrie-ti parerea!

Produse similare