45000 RPM Cordless Air Duster Aer Comprimat, Suflante Instrument de Curățare Pentru Calculator Tastatura Laptop Electronice de Curățare Pentru Camera

Nou

269.27lei

Caracteristici:

【Curățare Profundă Și Extinse De Utilizare】

Acest aer duster topuri piață prin capacitatea sa de a produce o forță puternică de aer la aproape 70m/s pentru curatare profunda a microscopice de praf.Pornind de la plăcile de circuit imprimat pentru calculatoare, electronice, instrumente, dispozitive medicale, și mult mai multe astfel de zone pot fi curățate prin acest mini duster care tradițional ștergătoarelor sau duster nu poate curata.

【Încărcare Rapidă Și Rapid Funcționalitatea】

Acest aer duster este special conceput pentru a percepe mai repede cu un 2A adaptor (nu este inclus).Motorul său permite maxim viteza de rotație pentru a ajunge până la 45000 RPM.

【La Îndemână De Proiectare Și Operare Simplă】

Dispozitivul este structurat cu un extins full-palma de prindere design și cu drawable duza păstrarea mâner de clare pentru a permite utilizatorilor de prindere la confortul lor.

【Eco-Friendly Și Eficiente Energetic】

Salvarea gaze și apă a devenit acum principala noastră responsabilitate.Și pentru a sprijini această cauză acest dispozitiv să fi făcut extrem de prietenoase cu mediul, deoarece permite mai mult de 5000 de ori de utilizare, care rezultă în a salva o mulțime de energie.Acest mini duster este un astfel de dispozitiv științific ceea ce ține de curățenie mână în mână cu eco-prietenos.

【Iluminat De Design】

Refuza întuneric, puteți utiliza, de asemenea, pe timp de noapte, inima calda design de iluminat, lumina de întuneric pe timp de noapte, lasa praf unde să se ascundă.

Caietul de sarcini:

Material: ABS + PP

Tensiune nominală: DC 5V

Curent de încărcare: 5V/2A

Putere: 60W

Viteza motorului: 45000 RPM

Viteza vântului: 70m/s

Capacitate baterie: 15000mAh

Interfață De Încărcare: Interfață De Tip C

Timp de incarcare: 4H/7H

1-Treapta de viteză Folosind Timp: 0.5 SEC/1H

2-Viteze Folosind Timp: 0.35 H/0.8 Sec

DB: <80dB

Dimensiuni: 18.9 * 7.9 * 13.1 cm

Culoare: așa cum se arată

Ambalaj inclus:

1 x Acumulator de Aer Duster

1 x Perie Parul Lung

1 x Lung Scade Gura

1 x USB Cablu de Încărcare

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți.

Etichete: tahometru digital pentru masina, gel pachet de gheata, Suflanta De Aer, joc laptop, camera curata kit, aer duster pentru calculator, aspirator pc, i7 de laptop, laser ranger, suflanta.

Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Nume De Brand HAIMAITONG

Scrie-ti parerea!

45000 RPM Cordless Air Duster Aer Comprimat, Suflante Instrument de Curățare Pentru Calculator Tastatura Laptop Electronice de Curățare Pentru Camera

Scrie-ti parerea!

Produse similare