300CM Metal Geometrice Lumini Led Lanț Formă Geometrică Diamond Star Picătură de Apă în Formă de Zână Lampa Pentru Decor

Nou

24.61lei

Caracteristici:

1. 20 Led-uri lumini șir: cu design vintage unic, acest iluminat se poate face atmosferă în camera ta mai romantic si intim.Alb cald lumini de basm oferi o dulce, vesel și atmosferă de sărbătoare.

2. Eco-friendly de metal cablu de lumini: metal șir de lumini sunt strat de cupru, de culoare protecție tratament.Consum redus de energie și foc mic emisie, nici un risc de arsuri și de siguranță operațională.

3. De iluminat de joasă tensiune: acest lucru a dus cablul de control se aprinde bateria alimentat de 3*baterii AA (nu sunt incluse).Nu este nevoie să vă faceți griji despre o priză din apropiere, astfel încât să puteți folosi oriunde doriți.Ca urmare a scăzut condus de ieșire de căldură, lumină lanț de lumină rămâne rece chiar și după multe ore și, prin urmare, este mai sigur.

4. Ușor de instalare: utilizarea cupa cârlige, ghid de fire sau cabluri cu built-in bucle să stea perfect.Se alăture împreună pentru a ilumina orice eveniment și de a crea un iz de sărbătoare.

5. Versatil: această lumină este erfect pentru interior si exterior, decoratiuni, nunti, botezuri, petreceri aniversare, de crăciun și alte festivaluri, supermarket-uri și copaci pentru mai mult atmosfera.

Descriere:

Thses lumini au manopera excelent, consum redus de energie și durabilitate garantată.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 300cm

Lumina de culoare: aur

Culoare LED: alb cald

Material: PVC+cupru+fier

Formă: picătură de Apă, Diamant, Stea (opțional)

Alimentare: 3 * baterii AA (nu sunt incluse)

Pachetul Inclus:

1 buc * Lumina (fara baterie)

Etichete: benzi cu led-uri buton baterie, asemenea led-ul bateriei, mylwaki baterie lanț, luce a dus bateria, led benzi lumineuse baterie, sensored led baterie, led baterie eletronic, led siruri de caractere curtqin baterie, strobo led baterie, girlanda led baterie.

Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul
Culoare LED-uri
Forma Picătură De Apă
Lumina de culoare
Nume De Brand ICOCO
Material
dimensiune

Scrie-ti parerea!

300CM Metal Geometrice Lumini Led Lanț Formă Geometrică Diamond Star Picătură de Apă în Formă de Zână Lampa Pentru Decor

Scrie-ti parerea!

Produse similare