Lampa solara glob de Cristal Șir LED Flash de Lumină 50/60 LED-uri Impermeabil Zână Ghirlanda 8 Modul de 11M Solare Șir Lumina pentru Grădină Terasă

Nou

67.25lei

Parametru:

Putere: 1.8 W

Putere mod de alimentare: alimentare prin USB + solar de alimentare

Poate de reglaj: Nu

Certificare: FCC, CE, AMS

Numărul de LED-uri margele lampa: 60

Număr de ordine: solar cu dublă utilizare model 0001

Pot fi clasificate: Nu

Factor de putere: 3V/50mA

Folosesc gama: decor de vacanță

Tip comutator: lumina de control

Durata de viata: 5000

Temperatura de culoare: 2750

Metoda de Control: control de la distanță în USB stat

Tensiune de intrare: 3V

Shell material: CA

Culoare lumina: alb cald, alb pur, culoare

Utilizarea ocazie: decor de vacanță lumini

Caracteristici de servicii: decoratiuni de vacanță

Dimensiune: 9,5 metri, la 11 metri, 12 metri

Nivel de protecție: ip64

Flux luminos: 5

Tip: Solar lumină decorativă Pachetul Inclus:

1 x Panou Solar

1 x Spike

1 x LED Solar Șir de Lumini de Basm

【USB Plug-in-Alimentat】modernizate beculețe are cablu USB care pot fi conectați într-adaptor de alimentare, un laptop și o bancă de putere.Îl puteți folosi pentru decor casa ta interioară de a crea o atmosferă plăcută pentru activitate de familie, petrecere, nunti, etc.

【Solare Alimentat】Adopte panou solar cu built-in mai mare baterie reîncărcabilă, 1200mAh baterie reîncărcabilă poate funcționa continuu timp de 10-15 ore după ce a încărcat complet.Atunci când nu există vreme rea(zăpadă sau ploaie), panoul solar poate fi reîncărcat în interior ( cablu de incarcare inclus), apoi conectați în aer liber înstelat lumini pe timp de noapte, acesta va fi de lucru.De asemenea, aceste energiei solare șir de lumini de încărcare în timpul zilei și de a transforma în mod automat pe la apus și la răsărit.

【8 Moduri de Iluminare】: USB încărcător și panouri solare au buton de control.Puteți regla moduri în funcție de nevoile dumneavoastră: combinație, val în picioare, sequential, slow lumina, urmați de lumină/flash, slow fade in, clipi/flash, steady lumina.Este Ideal pentru decorarea pasajului, living, grădină, terasă, petrecere, nunta, etc.

【Rezistent la apă& pe scară Largă Utilizare】:Aceste lumini decorative este rezistent la apa, costum pentru utilizarea în aer liber și în interior.

Cum pentru a verifica panoul solar este PE?

Se încarcă DOAR când comutatorul este pornit.Există două mod de a verifica.

1. Folosind cablul de incarcare USB pentru conectarea la un calculator, mobile de alimentare, etc. Când indicatorul roșu luminează intermitent, înseamnă că se încarcă, panoul solar este PE.

2. Lăsați panoul solar la soare timp de o oră și apoi se acoperă panoul solar complet.Dacă luminile haide, butonul este în poziția "ON".

Dacă nu, apăsați butonul din nou și a pus panoul solar la soare timp de o oră.Acoperiți panoul solar complet nou și ar trebui să se aprindă.

Etichete: foc de artificii led solare, plută led, lampa de gradina, bumbac garland, 10m șir de lumini, led string, decor cu led, litom solare, kebidumei mini lampa, reflector solar.

Nume De Brand CHUBAN
Origine NC(de Origine)
Forma Mingea
Tensiune 3V
Sursa De Alimentare DC
Certificare CE, FCC
Tip De Element Margele
rezistent la apa IP64

Scrie-ti parerea!

Lampa solara glob de Cristal Șir LED Flash de Lumină 50/60 LED-uri Impermeabil Zână Ghirlanda 8 Modul de 11M Solare Șir Lumina pentru Grădină Terasă

Scrie-ti parerea!

Produse similare