5 Buc burghie Extra Lungi Metalice din Otel HSS de Mare Viteză 200mm Foraj Set de scule Pentru prelucrarea Lemnului Instrument Accesorii

Nou

34.85lei

Caracteristici:

*100% de brand nou și de înaltă calitate.

*Burghiu în pachet este de 200 mm, care sunt mai lungi și sapă mai adânc decât cele standard.Fabricat din oțel de Mare viteză, aceste burghie sunt durabile, si au rezistenta mare la abraziune&durată lungă de viață.

*Cu dublu groove chip de ștergere de design, aceste burghie pot accelera procesul de foraj și a așchiilor.Și runda de prindere este potrivit pentru majoritatea tipurilor de mașini de găurit de mână și exercițiile de impact.

*Exerciții sunt formate după călire, și se întâlnesc industriale standardele de toleranță pentru alezaj diametre.Fiecare bit corespunde industriale de performanță și standardele de siguranță.

*Potrivit pentru diverse materiale, cum ar fi mori de oțel, oțel pentru arcuri, din oțel alb, obișnuit din oțel, aluminiu, cupru, lemn, oțel inoxidabil(termen de 1-4mm), plastic si PVC,etc.

Caietul de sarcini:

*Lungimea de fiecare burghiu:200mm

*Material: oțel de Mare viteză

*Diametru de burghie:2/3/4/5/6mm

Conținutul Pachetului:

5PCS Extra Lungi burghie

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: xr ragnar sticlă.

Tip Twist Drill Bit
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Nume De Brand ALTUL
Origine NC(de Origine)
Certificare CE

Scrie-ti parerea!

5 Buc burghie Extra Lungi Metalice din Otel HSS de Mare Viteză 200mm Foraj Set de scule Pentru prelucrarea Lemnului Instrument Accesorii

Scrie-ti parerea!

Produse similare