1/4" Magnetic Șurub Burghiu De Foraj Șurub Instrument De Schimbare Rapidă De Blocare Suport Pic Conduce Ghid Burghiu Extensiile De Pivot De Foraj

Nou

27.86lei

Punct de vânzare:

Rotary pic: proiectat cu inel de blocare, permițând îndoire până la 20 de grade timp de drept sau înclinați mașina.Protecție eficientă împotriva deteriorării.

Nu mai sunt restricții: perfect de rotație a găzdui spații înguste și colțuri.

De înaltă calitate material: făcute de inginerie din oțel, cu rezistență maximă și flexibilitate.Pentru acumulator unelte de impact de până la 2000 în / lb cuplu.

Sistem de blocare Magnetic: proiectat cu un solid permanent magnet de neodim, pentru fixare fixare - minimizarea cădea și de a reduce tremura!Burghiul poate fi eliberată pur și simplu prin alunecare maneca înainte.

General: proiectat pentru impact drivere și chei.Acesta este utilizat pentru a extinde diferite capete de șurubelniță, burghiu, lot capete, capete de șurubelniță, etc.

Parametri:

Material: otel carbon

Mâner dimensiune: 1/4"

Culoare: Rosu + Negru / Rosu + argintiu / aur + Argint Negru

Dimensiune: 87 * 15mm

Lista de produse:

1* multi unghi tija de extensie

Etichete: diblu șablon, kreg jig k4 buzunar gaura sistem, countersink burghiu, diblu jig, burghiu magnet, taie șurub, bit holder magnet, burghiu tija de extensie, bit burghiu, cam magnet.

Numărul De Model GJ03296-01
Lungime 87*15mm
Material Oțel Carbon De Înaltă
Certificare Nici unul
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Nume De Brand Kitbakechen
Tip Alte
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Lemn De Foraj

Scrie-ti parerea!

1/4" Magnetic Șurub Burghiu De Foraj Șurub Instrument De Schimbare Rapidă De Blocare Suport Pic Conduce Ghid Burghiu Extensiile De Pivot De Foraj

Scrie-ti parerea!

Produse similare