Bling din Piele de Caz pentru iPhone 11 12 Mini Pro XS Max SE 2020 XR X iPhone 8 7 6 S Plus Glitter Fermoar Portofel Geanta Titularul Cardului de Acoperire

Nou

37.97lei

CARACTERISTICA DE PORTOFEL CAZ: Anti Praf,Anti-Toamna, de 360 de grade de protecție telefonul mobil.Si cu 2 carduri de buzunar,1 bani de buzunar 1 curea de mână ,convenabil pentru a transporta.

FUNCȚIA ȘI MATERIALE:

combinație de Piele pu + tpu MOALE în interior.DUBLU Magneți cu absorbție puternic, dar destul de.Foarte ușor pentru a viziona TV cu functia de stand, portofel caz cu dublu magnet.

MEȘTEȘUG: Toate din piele portofel caz de manual.

PROTECȚIE BUNĂ: Mai ușor pentru a proteja ecranul și camera dacă telefonul dvs. picătură la podea.

Sfaturi>>

1.Există diferite dimensiuni de pe link produs.Vă rugăm să alegeți dimensiunea corectă .

2.Vă rugăm să adăugați magazinul nostru pentru a lista dvs. follow si vei deveni VIP pentru a obține o reducere specială pentru al doilea ordin.

daca iti cumperi 2 sau mai multe pc-uri,puteți obține 5% reducere

Prieten drag,Observa acest lucru inainte de a comanda

Pentru Cumparatori rusă , vă Rugăm să ofere receptorului Deplin Numele : prenumele; Numele Tatălui; Nume de Familie.

Pentru en-gros ,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care doar 3-7zile fo ajunge.mai mult pentru tine,cea mai mare reducere va ajunge.Pentru picătură de transport maritim ,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va lăsa informații despre noi, dacă doriți să. 1. Cum pentru a obține informații de urmărire?Informațiile de urmărire va fi disponibil în 5-10 zile după ce acesta a fost expediat.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți probleme în urmărire informații. 2.ce se întâmplă dacă ai produse defecte sau care nu primiți produsul în termen de protecție de timp?Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele pe care le primi sau a nu primi , vă rugăm să ne contactați cât mai curând veți primi înainte de a deschide un litigiu.Noi vă va oferi o mai bună soluție.

Despre alegerea logistica moduri

1.Transport gratuit:" China Post Oridinary Pachet Mic Plus "și" Yanwen Economice Air Mail ",fără logistica informații de urmărire după coletul a plecat din China.Și timpul de livrare este mai lung decât alte logistica moduri.

2.Adauga bani:" Magazincredite.ro Standard de Transport maritim "și" China Post Aer Înregistrat Mail ",cu logistică de urmărire informații,iar timpul de livrare este mai rapid decât "China Post Oridinary Pachet Mic Plus".(Spania,rusă Frderation,Ucraina,Belarus, puteți alege " Magazincredite.ro Saver Shipping ".)

3.Altele:" Magazincredite.ro Standard de Transport maritim " este Magazincredite.ro oficial logistica fel,iar cumparatorul este de cumpărături proteja de platforma Magazincredite.ro.Mai Buna Recomandare!!!

FEEDBACK-UL ȘI SERVICE: 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele. 2.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre,pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine și de a face să vă mulțumiți. 3.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca întotdeauna să te ajut,sper să se stabilească lung de afaceri cu tine.

Etichete: caz iphon xr, a5 din piele, caz iphon 12 pro, caz portofel, cazul se, caz iphon, a6 case, caz iphone11, caz iphone12, cover portofel.

Design Geometrice, Citate Si Mesaje, Jewelled, Simplu, sclipici
Caracteristică 2 De Lux Cu Fermoar Geanta Portofel Stand Telefon Caz Shell Top De Calitate A++
Caracteristici Fata Carcasa Hoesje Coque Carcasas Accesoriu Capinhas Capa Etui Funda
Potrivit Fete, De sex feminin, Femeie, Elevii, Copii, doamna, Cel Mai Bun Cadou
Compatibil Marca Apple iphone
Funcția Murdăria rezistentă la, Anti-knock, Kickstand, Cu Carte De Buzunar, Grele De Protecție
timp New Sosire 360 Protecție Completă Telefon Celular Hoesje Accesorii
Culoare negru, argint, Aur, rosegold, Rose, violet
Compatible Phone Model 2 Moale Etui Pentru iPhone 11 pro 5.8 inch
Nume De Brand aierkeba
Tip Portofel Caz
Telefon Compatibil Model 1 Suport Card Slot Caz Pentru Samsung S8 S9 Plus Pentru iPhone 11 6.1 inch
Compatible Phone Model 3 PU Piele Flip Cover Pentru iPhone 11 pro max 6.5 inch
dimensiune 5.8, 6.5, 5.5, 6.1
Compatibil Model de iPhone IPHONE 6, iPhone 6 Plus, IPHONE 6S, iPhone 6s plus, Iphone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, IPHONE 8 PLUS, IPHONE X, IPHONE XS MAX, IPHONE XR, iPhone11, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE 2020
Picătură De Transport Maritim & Wholesal Suport & Nava Rapid ( 2 buc 5% reducere )
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 1 De Lux Bling Stralucind Sclipici Flip Caz De Protecție La Șocuri Carcasa

Scrie-ti parerea!

Bling din Piele de Caz pentru iPhone 11 12 Mini Pro XS Max SE 2020 XR X iPhone 8 7 6 S Plus Glitter Fermoar Portofel Geanta Titularul Cardului de Acoperire

Scrie-ti parerea!

Produse similare