De lux din Piele PU Caz Flip Pentru Nokia 7.1 6.1 5.1 3.1 (2018) Cazuri de Telefon Coque Fundas Pentru Nokia X6 X5 Acoperi Telefonul Caz

Nou

12.03lei

NOTĂ: vă Rugăm să citiți înainte de a plasa comanda, multumesc!!!

1. Dacă suma totală a comenzii este mai mică decât $6.00, vom transport gratuit prin Yanwen Economice e-Mail de Aer, NU de urmărire pentru comenzi mici (veți vedea parcela de ședere în China, nu vă faceți griji despre asta, nu aici).

Dacă doriți cu urmărire, mod de transport maritim, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail sau Magazincredite.ro Standard de Transport maritim sau ePacket sau DHL sau UPS, dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.

2. Nici o Dispută vă rugăm : te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) , este binevenit, să păstreze relații bune de afaceri, Mulțumesc pentru înțelegere.

o.Dacă Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumparator), nu vor extinde termenul de livrare pentru tine.

b.Dacă după 60 de zile (Brazilia 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumpărător), I se va returna integral banii.

De lux din Piele PU Caz Flip Pentru Nokia 7.1 6.1 5.1 3.1 (2018) Cazuri de Telefon Coque Fundas Pentru Nokia X6 X5 Acoperi Caz de Telefon

Etichete: etui samsung galaxy, etui onoare, coque telefon portabil nokia, cod telefon nokia, cărți bilingve pentru adulți, telefon cu clapeta, ecran telefon portabil nokia, etui telefon, ori telefon, mobil telefon cu clapeta.

Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
Calitate O+++++
Design Simplu, Animale, Alte, pentru Acoperire Telefon ajax Positivo Capac Spate Telefon Mobil de Lux Acoperi, Rezumat Model Drăguț Simplu Animal Exotic De Afaceri
Caracteristică 1 Corp Plin Caz
Starea 100% de brand nou
Tip Portofel Caz, pentru Cazul în care Telefonul a Acoperi etui Hoesje Carcasas Telefon Celular Etui Caz
Funcția Kickstand Cu Carte de Buzunar Anti-knock
Caracteristică 2 Deținătorii de Card si Cash Slot
Nume De Brand mksup
Compatibil Model2 Caz Flip Pentru Nokia 6.1 5.1 (2018)
dimensiune Normal
Compatibil Model3 3D Vision Pictat Caz Pentru Nokia X6
Funcția 1 3D Vision Pictat Model din Piele PU Caz Telefon
Vânzări Cu ridicata și cu amănuntul
Material De înaltă calitate din piele PU + tpu
Compatibil Model4 Caz De Telefon Pentru Nokia X5
Compatibil Model1 Flip Portofel Caz Pentru Nokia 7.1 3.1 (2018)
Caracteristici 3D Vision Pictat Model din Piele PU Caz Telefon
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca Nokia, pentru Nou Caz capa Carcaso Estojo Cellulari telefon Mobil Caz Apa

Scrie-ti parerea!

De lux din Piele PU Caz Flip Pentru Nokia 7.1 6.1 5.1 3.1 (2018) Cazuri de Telefon Coque Fundas Pentru Nokia X6 X5 Acoperi Telefonul Caz

Scrie-ti parerea!

Produse similare