Naturale, Plante Tropicale Verzi Perdele de Duș cu Frunze Imprimate 3D Perdele Pentru Baie din Poliester rezistent la apa de Baie Perdele

Nou

48.67lei

Descriere Produs

Material: Poliester Impermeabil Tesatura

Culoare: Ca imagine afișată

Caracteristici: Impermeabil , moale si durabil

De utilizare: Acasă și decor hotel

Pachetul inclus:

1 BUC perdea de duș + 12BUC cârlige din plastic

Notă:

1. Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Instrucțiuni De Îngrijire

Mașină de spălat: se Spală în apă sub 30°C.

Nu tumble uscat, nu inalbitor, nu se usuce curat.

Detalii

Adaugă perdea de dus pentru baia ta pentru un pic de distracție.E plin de culoare și liniștit design va stabili tonul potrivit, astfel încât să puteți începe ziua de pe dreapta.

Mai Ales

Cum Pentru A Instala

Atenție: 1. Acolo ar putea fi ușor diferența de culoare, pentru că de setările monitorului. 2. Cu diferența de metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm în mărime de abatere (1cm=0.39 inch, 1mm=0.039 inch).Vă mulțumim pentru înțelegere!!Returnare sau Schimbare: Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă puteți întoarce sau schimba elementele în termen de 15 zile de la livrat zi.Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.Feedback: 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5 Stele. 2. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ.Contactați serviciul nostru pentru clienți în mod direct și vă vom oferi un bun după-vânzare de servicii.

Etichete: paradis tropical party, perdea, lindi franjuri perdea de duș, perdea de duș, textul natura perdea de duș, perdea de baie, moare perdele, walmart broasca perdea de duș, rainforest frunze perdea de duș, perdele draperii.

Origine NC(de Origine)
Material Poliester
Stil Modern
Model Frunze
Caracteristică Eco-Friendly

Scrie-ti parerea!

Naturale, Plante Tropicale Verzi Perdele de Duș cu Frunze Imprimate 3D Perdele Pentru Baie din Poliester rezistent la apa de Baie Perdele

Scrie-ti parerea!

Produse similare