O10 Amprenta Lacăt Inteligent de acces fără cheie USB Reîncărcabilă Ușă de Blocare Deblocare Rapidă Zinc din Aliaj de Metal de Sine Dezvoltarea Cip Anti-Furt

Nou

36.10lei

Caracteristici:

1. Blocare fascicul: blocare fascicul de această blocare este fabricat de înaltă rezistență din oțel, care este inteligent, de încredere, grija de a păzi blocare fascicul, greu, confortabil si frumos.

2. Ușor de transportat: exercitarea de design minimalist concepte sunt mici, ușoare și frumoase, potrivite pentru a transporta în jurul valorii.

3. De recunoaștere a amprentelor digitale: Această blocare poate fi deblocat în 0,5 secunde, ceea ce este convenabil și rapid, și rezolvă problemele de uitat cheia și scurgeri parola.

4. Domeniul de aplicare: este foarte potrivit pentru case, usi, fabrica, ateliere, birouri, biciclete, vehicule electrice, ușile dulapului, elevii dulapuri în locuri publice, cum ar fi cămine, personalul saloane, spital însoțesc în saloane și takeaway vehicule.

5. Încărcare: După amprente lacăt bateria este epuizată, puteți utiliza portul de încărcare să conectați interfața USB, și puteți verifica imediat deblocarea.

Descriere:

Acesta este un inteligent de blocare de amprente care poate fi deblocat doar de amprente, care este simplu și convenabil de a folosi, fără o cheie.

Caietul de sarcini:

Greutate: 96g

Culoare: negru, argintiu (opțional)

Material: aliaj de zinc

Dimensiune: 76*40*13mm

Blocare fascicul diametru: 5mm

Amprentă capacitate: 10buc

Tensiune: 3.0-4.2 V

Interfata USB: Micro

Pachetul Inclus:

1 buc * blocare de Amprente

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: lacat rezistent la apa, jos de blocare a ușii, inteligent de blocare a ușii american, rapid stația de rework, handleset de intrare de blocare a ușii, secur de blocare a ușii, blocare, cifre de blocare a ușii, stația de rework, slidding de blocare a ușii.

Interfata USB micro
Material Aliaj De Zinc
dimensiune 76*40*13mm
Este Dispozitiv Inteligent No
Culoare negru, argint (Opțional)
Origine NC(de Origine)
Tensiune 3.0-4.2V
Cerere Intrarea
Amprentă capacitate 10buc
Certificare Nici unul
Numărul De Model Smart Lock
Pachetul Inclus 1 buc * blocare de Amprente
Chei Incluse No
Greutate 96g
De blocare diametrul Fasciculului 5mm

Scrie-ti parerea!

O10 Amprenta Lacăt Inteligent de acces fără cheie USB Reîncărcabilă Ușă de Blocare Deblocare Rapidă Zinc din Aliaj de Metal de Sine Dezvoltarea Cip Anti-Furt

Scrie-ti parerea!

Produse similare