Nordic Stil Modern De Aur De Lux Cerb Rășină Figurina Meserii Cameră Decor, Accesorii Decor Acasă Glob De Cristal Ornamente Birou

Nou

29.73lei

Nordic Stil Modern de Aur de Lux Cerb Rășină Figurina Meserii Cameră Decor, Accesorii Decor Acasă glob de Cristal Ornamente Birou Accent pe decor acasă pentru 10 ani!Home decor expert puteți avea încredere!

Magazinul nostru a fost concentrându-se pe acasă decoratiuni, artizanat, statui și sculpturi.Astăzi, a devenit un profesionist companie decor integrarea de proiectare, producție și vânzări.Platforma se bazează pe ani de experiență în industria de arta.Pentru a oferi publicului cu încredere și inovatoare, decoratiuni, obiecte de artizanat și statui.

Muncesc din greu pentru a face arta intra sute de milioane de familii în "Internet + Art" model, experiența valoarea de artă, și de a îmbunătăți calitatea vieții și de gust.

Principalele produse ale companiei:

Caractere/animale, decoratiuni, pandantive, vase, tăvi de fructe, cutii de depozitare, etc.

Materiale de produs includ:

Rășină, ceramică, sticlă, cristal, metal, fier, lemn

Compania a produs stil:

Nostalgie Retro, moderne, simplitate, stil țară, Europa, America, Japonia

☞OCHI-PRINDEREA de DESIGN:globul De cristal iubitor de cerb statuie adoptă Europeană stil retro clasic, rafinat și elegant, sculptură, delicate, lucrate manual, textură, nostalgic și clasic, publice și nobil.

☞ARTISITIC AGILITATE:curbat coarne de minge de cristal cuplu cerb statuie, potrivit cu bright crystal ball, suprafața este netedă și delicată, plină de aromă artistic, adăugând agilitatea si eleganta.

☞PUR MANOPERA:puteți vedea frumusetea de măiestrie de la detaliile de minge de cristal cuplu cerb ornamente.Detalii ale produsului sunt prezentate de mână, cu doar dreptul de tranziție, cu textură bogată, clar și natural.

☞CADOU GATA:cadoul perfect pentru orice ocazie.Da ca un cadou de ziua mamei, Craciun, Valentines day, ca un cadou de casă nouă sau în orice altă situație în care doriți să arate cineva te iubesc cât de mult el sau ea înseamnă pentru tine.

☞DIMENSIUNI:dimensiunea asigură că este marimea perfecta pentru orice design interior motiv, home decor sau colectie!Molid, până la birou sau închide această piesă uimitoare de la fereastră.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: Ca spectacol cinematografic

Culoare: Auriu, alb, negru

Material: Rasina

Funcția: decor Acasă

Aplicație: Acasă, la birou, de partid etc.

Pachetul include:

1 x Cerb ornament

1. Comenzile vor fi procesate în termen de 48 de ore.Veți fi informat on-line odată ce acesta este livrat și informații de urmărire, de obicei, va fi actualizată în termen de 72 de ore.

2. Prețul Total este mai mic de 10 dolari,numărul de urmărire nu poate fi monitorizată, pentru că nu este redister.Te rog nu deschide un litigiu în 60 de timpul de livrare.Preț Total mai mult de 10 de dolari, numărul de urmărire ar putea fi urmărite.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

3. Toate Lichid/Pulbere/Încărcat mărfuri va avea 45-60 de zile lucrătoare pentru cele mai ării.(America de sud va avea 60-120 de zile de lucru.) Alte bunuri va dura 30-45 de zile lucrătoare pentru cele mai ării.(America de sud va avea 45-90 zile de lucru.)

4. Dacă pachetul nu sosirea în 60 de zile (America de Sud 90 de zile),va vom returna sau retrimite, deci te rog nu deschide dispute în cazul în care pachetul nu ajunge înainte de această dată.

Sperăm că să ne contactați cu privire la orice întrebări despre comanda dumneavoastră în loc de a da feedback neutru sau negativ, sau deschiderea unui litigiu, care nu va fi de ajutor pentru rezolvarea problemelor.Dacă sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv cu 5 stele și ne recomanda altor clienti.Multumesc!!!!!

Ar trebui să aveți orice alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi întotdeauna cu cele mai bune servicii și produse.

Etichete: xr iphone fratele miresei caz.

Este Dispozitiv Inteligent No
Material Rășină
glob de cristal diametru 5 cm
Origine NC(de Origine)
Numărul HH072
Tema Animale
Stil Europa

Scrie-ti parerea!

Nordic Stil Modern De Aur De Lux Cerb Rășină Figurina Meserii Cameră Decor, Accesorii Decor Acasă Glob De Cristal Ornamente Birou

Scrie-ti parerea!

Produse similare