Extreme Tocuri inalte Pantofi Platforma Doamnelor pantofi cu Toc 14cm plus Size47 Pantofi pentru Femei Sexy Club, Fetiș Pantofi Pompe Roz

Nou

136.74lei

FOARTE FOARTE Important Note

1.Vă rugăm să constate dimensiunea va fi de 0,5-1cm eroare ca manual.

2.Unele dintre cumpărător a spus că pantofii se potrivesc mai mici decât de obicei,dacă piciorul gras sau larg,vă rugăm să alegeți una sau două dimensiuni mai mari decât dimensiunea normală.

3.dacă nu sunteți sigur de dimensiune,vă rugăm să măsurați lungimea piciorului și picior circumferinta conform fotografia mea.

Alege dimensiunea nu în funcție de lungimea piciorului numai,vă rugăm să măsoare piciorul lungimea si circumferinta picior împreună înainte de a comanda.

NU alege dimensiunea de dvs. locale, SUA/marea BRITANIE/RU/UA/CA dimensiune sau de a ghici dimensiunea.

Sfat Cald:

Pantofii ne trimite nu au cutii de pantofi.Folosim folie cu bule pentru a alege pantofi, care pot proteja mai bine pantofi.Lumină greutate, reduce logistica de transport de marfă.

Dropship și en-gros pentru cumpărător:

1.puteți descărca imaginea de la magazinul nostru pentru a arăta clienților dumneavoastră sau încărcați-le pe magazinul dvs. de vânzare.

2.Dacă ți-a comanda de pe custonmers,va rugam comandati in magazinul nostru direct și umple custonmers bine adresa și alege dreapta mod de transport maritim,vom verifica bine pantofii și trimite .

3. avem toate stil pantofi femei din china ,aici poți arată-le complet.Deci, dacă doriți, care vinde pantofi în china ,puteți să ne contactați în primul rând ,și trimite-ne o poză,poate imi poti da un pret Rezonabil.

Etichete: balet de aur tocuri, fetiș pantofi, platforma pantofi femei, boot fetish, pantof de femeie, super tocuri, blocabil copita tocuri, toc înalt, pantofi femei, barbati cizme stiletto.

Nume De Brand LUOQIYU
Inaltime Platforma 3-5cm
Material De Sus PU
Cu Platforme Da
Toc De Tip Tocuri Subtiri
Forma De Deget Rotund Toe
Numărul De Model JL128-68
Model Tip Solid
Tip De Element Pompe
Tipul Pompei Curea Glezna
Stil elegant
Material De Talpa Cauciuc
Înălțime Toc Super-Mare (8 cm-up)
Origine NC(de Origine)
Gen Femei
Branț Material PU
Materiale De Captuseala PU
Sezon Primavara/Toamna
Ocazie petrecere
Tip De Închidere Catarama Curea
is_handmade Da
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Element De Moda Platforma

Scrie-ti parerea!

Extreme Tocuri inalte Pantofi Platforma Doamnelor pantofi cu Toc 14cm plus Size47 Pantofi pentru Femei Sexy Club, Fetiș Pantofi Pompe Roz

Scrie-ti parerea!

Produse similare