Desktop Bumbac Și Lenjerie Sac De Depozitare De Uz Casnic Ghiveci De Flori Coș Mini Sac De Depozitare Agățat De Plante De Plantare În Ghiveci Agățat Sac

Nou

27.52lei

Logistica Actualitatea Descriere:

* Dacă doriți să trimiteți în marea BRITANIE și Germania, puteți alege un francez depozit.

* 7-14 zile în Statele Unite ale americii, 7-15 zile în Spania, 5-12 zile în Franța și Germania, și 3-9 zile în Regatul Unit.

* Statele unite: USPS este de aproximativ 5 până la 12 zile, în principal pe 10 zile

* CA: Din China, se efectuează prin intermediul vânzătorului metoda de transport maritim, în cele mai multe cazuri prin intermediul customer service pentru aproximativ 15 zile

* Marea Britanie, Germania: Hermes (Hermes) de aproximativ 3 până la 8 zile

* UA: e-mail în 5-13 zile

* ES: CTT înseamnă aproximativ 5-14 zile, cele mai multe dintre ele sunt de aproximativ 8-10 zile

* Ea: EA este lansat de aproximativ 5 până la 15 zile ""

* (Ora de sosire specifice este supusă logistica limită de timp, vom livra la tine cât mai curând posibil, vă rugăm să fie pacient)

Descriere Detaliată:

* Material: Bumbac și Lenjerie de pat

* Dimensiune: 13*10 cm

* Culoare: așa cum se arată

Evidențiați Descriere:

[Multi-scop]: Acest coș de depozitare este potrivit pentru stocarea aparate de ras, scutece, jucării, produse cosmetice, șosete, instrumente și alte obiecte mici.

[Space-saving]: depozitare coș poate fi pliat pentru depozitare ușoară.Acesta poate fi de asemenea folosit ca o navă coș sau montat pe perete coș de gunoi.Dacă vă place, există artificiale coșuri.

[Diferite ocazii]: dragut coș este utilizat pe scară largă în dormitoare, bai, bucatarii, camere de zi, etc. Mai ales că poate fi folosit ca un ghiveci de flori stau și poate fi agățată pe perete pentru a face loc mai frumos.Puteți să-l atârna oriunde vă place, de perete sac de depozitare diy.

Lista De Piese:

2/4*sac de Depozitare + cârlig de perete

Etichete: sma cooler saci, coș mare sac, bonsai, geanta design de lux femei geantă de mână, pot, sac principal femm, tous sac de scutec, baschet topit, suport de flori, coș de plantat.

Tip Coșuri De Depozitare
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Neatening/Depozitare
Caracteristică Eco-Friendly, Pliere

Scrie-ti parerea!

Desktop Bumbac Și Lenjerie Sac De Depozitare De Uz Casnic Ghiveci De Flori Coș Mini Sac De Depozitare Agățat De Plante De Plantare În Ghiveci Agățat Sac

Scrie-ti parerea!

Produse similare