Accesorii Pentru Decor Stilou Titularul Planta Ghiveci De Flori Drăguț Copac Figurine Model În Miniatură Grădină Ghiveci Ghiveci De Flori Cadou

Nou

9.12lei

Parametrii de produse: Nume:Decoratiuni Model Culoare : Ca imagine Material: PVC Ambalare: Cutie de Carton + Spuma + Bubble Sac Pachetul include : 1 buc X Statuie Caracteristică: 1.100% de Brand nou și de înaltă calitate! 2.Clasic stil și design. 3. Vaza este în mare parte realizate din Rășină.Aspectul său este frumos și neted, și este fabricat din materiale scumpe, cum ar fi cristal prețios.Moderne decoratiuni acasă nu sunt suficiente pentru utilizarea practică.Mai mulți designeri sunt încorporează idei inteligente, și funcția de infrumusetare la domiciliu este aplicată obișnuit decoratiuni acasă.Observație: Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferă datorită măsurare manual.

Ghid De Cumpărături

Adauga in cos -> continua cumparaturile -> Vezi cosul de cumparaturi -> Verificați toate elementele -> Cumpara acum -> Alege cumpărături metoda -> a Confirma plata.

Transport

1.Informații de urmărire este disponibil pentru comanda de mai sus $5 deci am suggset comanda de mai sus $5 sau alege Expres că au informații de urmărire.

2.Toate comenzile vor fi livrate în termen de 5 zi lucrătoare după plata.

3.Am expediat pachetul DDU,"taxe și impozite neplătite",sunteți responsabil pentru plata oricăror taxe suplimentare pentru personalizat clearace dacă se întâmplă.

4.Timp de livrare:în mod Normal, este nevoie de aproximativ 15-30 de zile lucrătoare după ce a fost postat.dar, uneori, poate fi amânată până la 30-60 de zile lucrătoare pentru timpii de tranzit poate varia , în special duing sezonul de vacanță .

Returnare Și Rambursare

1.Aveți dreptul de a reveni și de a schimba elemente (cu excepția daune din cauza exploatării incorecte,folosite si uzate).dar trebuie să plătească costul integral pentru două transporturi (include transport,taxe vamale și de cost etc.) și să păstreze elementul în stare bună.

2.Notă:vă rugăm să countact noi înainte de a returna produsul la noi.Multumesc mult.

Feedback-ul și comunicarea

1.Foarte apreciat devreme de confirmare atunci când ai primit postul.

2.noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!apreciem 5 stele pozitiv feed-back, e bun pentru afaceri pe termen lung.

3.vă rugăm să countact ne-a imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ sau deschide disputa, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema

Etichete: decor copac, ikebana kenzan, accesorii casa, sakuta, micro-miniatură oameni figurine, miniatura oameni cifre 200, diy hoverboard, suport lemn, diy miniatură magazin, acvariu copac bonsai.

Pachet Cutie+spuma+punga cu bule
Categorie Decoratiuni Acasă
Numele groot
camera de zi de decorare Decor Acasă
Numărul De Model MI-71501
Origine NC(de Origine)
Material PVC
Viata deosebita Simplitate elegantă
Culoare Verde
Statuia Varietate de opțiuni
Tema TV & Film Caracter
Este Dispozitiv Inteligent No
Poziția camera de zi
Vintage Modern
Utilizarea accesorii pentru casa
Stil Stil American, Nordic

Scrie-ti parerea!

Accesorii Pentru Decor Stilou Titularul Planta Ghiveci De Flori Drăguț Copac Figurine Model În Miniatură Grădină Ghiveci Ghiveci De Flori Cadou

Scrie-ti parerea!

Produse similare