Floarea soarelui Știfturi de Cercei Moda Accesorii de Petrecere pentru Femei 2021

Nou

4.00lei

Descriere Produs

Stare:100% nou și de înaltă calitate

Material: Aliaj

Stil:Stud cercei

Culoare: Ca imagine arată

Cantitate:1 Pereche De Cercei

Diferite Scene pentru a Purta: Acest elegant și design unic, elegant, cerceii sunt cadou perfect pentru femei și fete, ideal pentru uzura de zi cu zi, cumpărături, călătorie, întâlnire și petrecere, bal, data, Crăciun,Ziua Îndrăgostiților,cercei întotdeauna frumos și atractiv accesorii tot anul.o mare varietate de stiluri și adecvate pentru dumneavoastră uzura de zi cu zi și de bine se potrivesc cu diferite tinute si ocazii, se va face mai frumos și elegant.

Observație: Datorită lumină și ecran diferență,elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Elementul va fi livrat în termen de 48 de ore de la primirea plății integrale.Deci, dacă doriți puncturi adresa sau alte solicitări,vă rugăm să ne contactați în 24 de ore, atunci când clar plată.

Am expediat în întreaga lume prin Posta Cainiao Super Economie mail.această ordine internațională poate dura mai mult pentru a ajunge, în mod Normal, shippment, la nivel mondial, este folosit pentru a lua de la 8 la 25 de zile lucrătoare, exclude Sat & Soare.

Putem oferi, de asemenea, poșta expres de către EMS(3-7 zile) sau DHL(3-8 zile).Costul este mai mare decât standard poștale, aproximativ 20 de dolari sau mai mare.Dacă doriți post de către EMS

sau DHL, vă rugăm să ne contactați.Foarte reasonalbe taxa de transport va fi încasat.

Sprijinul dumneavoastră și de încredere este cel mai mare impuls pentru noi:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ia un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv cu 5 stele, cu bucurie ne va face același lucru pentru tine.

2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cel mai bun serviciu.

Etichete: ureche femei, rășină floare eareings, reain cercei floare, agat cercei floare, stud, ureche, ureche moda, articial floarea soarelui, ureche floare, luminoase de floarea soarelui.

Forma\model PLANTA
Tip 3 accesorii femei
Gen Femei
Material Metal, Aliaj
Tip 6 Floarea-Soarelui Floare Cercei
Cercel Tip Cercei Stud
Culoare ca imagine
tip 2 femei cercei
Stil Drăguț/Romantic, Moda
Tip 5 Cercei pentru Femei
Tip De Element Cercei, Cercei Stud
Tip 1 Partidul Cercei
Fine sau de Moda Moda
Tip 4 farmec bijuterii
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Floarea soarelui Știfturi de Cercei Moda Accesorii de Petrecere pentru Femei 2021

Scrie-ti parerea!

Produse similare