1 BUC Multistrat Umerașe cu 12 Clipuri Îmbrăcăminte Haine Fusta de Metal Pantaloni Pliere Dulap de Uscare Rack Rack Suport St D2Q7

Nou

9.12lei

Descriere:

Construcție robustă & rezistenta la rugina & suprafață netedă,prim-quatily din oțel inoxidabil, care este robust si rezistenta la rugina.

Suprafata neteda si rezistenta la zgarieturi.Proteja pantaloni și haine de la zgarieturi.Ei bine construcție, poate dura pentru mult timp.

Glisantă puternic cleme metalice si non-alunecare design - glisantă cleme metalice, super confort pentru alunecare clipuri pentru a se potrivi lățimea fuste, pantaloni, pantaloni, blugi,haine sau un prosop.

Cauciuc sfaturi de design de clipuri pentru a proteja hainele de cute și nu va cădea.

Dimensiune: 35*55cm

Pliere dimensiune: 35*14cm

Pachetul include:

1X rack pentru haine

Vă mulțumesc pentru atenție, puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Să aveți o zi frumoasă!

Etichete: camasa feminina, simplu de pliere uscător de haine, revista rack revista, industriale rack revista, wardrob, store metal shelving, e15 led, comerciale îmbrăcăminte de afișare, gri rafturi metalice, geanta stea.

Caracteristică Eco-Friendly
Aplicabile Spațiu Garderoba
Utilizarea Îmbrăcăminte
Numărul De Model SNJ5C73A
Nr. de Niveluri Cinci Straturi și mai Sus
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

1 BUC Multistrat Umerașe cu 12 Clipuri Îmbrăcăminte Haine Fusta de Metal Pantaloni Pliere Dulap de Uscare Rack Rack Suport St D2Q7

Scrie-ti parerea!

Produse similare