Mini Metal Gol Tort Cutie De Bomboane De Nunta Favoarea Căsătoriei Baby Shower Cadou Trata Cutie Petrecerea De Aprovizionare

Nou

4.83lei

Descriere:

Adaugă o notă de bucurie și de mirare pentru casa ta sau de partid, să le utilizeze mare pentru proiecte DIY, arte și meserii sau decor acasă.

Umple cu orice fel de bomboane mici pentru o prezentare frumoasă, face să arate ca o frumoasa cutie de bomboane de decor.

Umple-l cu diferite produse de patiserie, bomboane, produse cosmetice, bijuterii mici, mici și accesorii de îmbrăcăminte, obiecte lucrate manual, precum și diverse accesorii pentru oaspeții să se bucure.Mare pentru favoruri de partid la nunti, botezuri, zile de naștere și alte ocazii festive.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Cutie De Bomboane

Dimensiuni:

Inaltime 9.5 cm/3.74 inch

Diametru 7cm/2.76 inch

Material: Sârmă

Culoare: auriu

Pachetul include: 1*cutie

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

2.Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Etichete: plastic biscuiti cutie, tort de buzunar din plastic, storge cutie de cadou, cutie de plastic, cutii de tort, set cadou cutie, smal cutie de plastic, din plastic transparent, cutii de tort, glave cutie de cadou, bărbați cadouri cutie, cutie cadou sociale.

Numărul De Model Candy Bag
Numărul de Pc-uri 1 buc
Ocazie Petrecere De Ziua, Gen Dezvăluie
Material Plastic
Model Nici unul
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Mini Metal Gol Tort Cutie De Bomboane De Nunta Favoarea Căsătoriei Baby Shower Cadou Trata Cutie Petrecerea De Aprovizionare

Scrie-ti parerea!

Produse similare