5-30A Gamă Modul Curent Acs712 Modulului Senzorului de Curent a Modulului Senzorului de Înaltă Eficiență Ultra Mici Mini Modul Curent Albastru

Nou

6.00lei

Caracteristici:

1. Materiale de inalta calitate: Realizate din materiale de înaltă calitate, sigure și durabile, puternic și stabilitate.

2. Dimensiuni mici: dimensiuni mici, performanță mai stabilă, ușor de utilizat, instalat într-o varietate de echipamente de mici dimensiuni.

3. Cu indicator luminos: pin 5V de alimentare, bord indicator de putere.

4. Detectare curent: modulul poate măsura pozitive și negative 5 amp curent, corespunzătoare la ieșire analogică 100mV/A.

Descriere:

1. De dimensiuni mici, performanță mai stabilă, ușor de utilizat și instalat într-o varietate de echipamente de mici dimensiuni. 2. Aplicabile controller placa de baza de alimentare, diy de alimentare, de iluminat, diy auto, echipamente de comunicații, etc.

Caietul de sarcini:

Articol Nr.: ACS712

Tensiune de lucru: 5 (V)

Material: metal

Culoare: albastru

Pachetul Inclus:

1 x 5A gama ACS712 module

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: ph senzor, L298N, ac senzor de curent, arduino senzor de curent, arduino shield, max7219, nrf24l01, stm32f103c8t6, senzor de zgomot, arduino senzor de ph.

Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul

Scrie-ti parerea!

5-30A Gamă Modul Curent Acs712 Modulului Senzorului de Curent a Modulului Senzorului de Înaltă Eficiență Ultra Mici Mini Modul Curent Albastru

Scrie-ti parerea!

Produse similare