6 Seturi De Femei Mermaid Fața Pietre, Sclipici,Strasuri Rave Festivalul De Față Bijuterii,Cristale Autocolante Fata,Ochii Față De Corp Temporară Ta

Nou

37.39lei

6 Diferite Rave Stras Fata Bijuterii Autocolant pentru pielea feței body art,nu este nevoie de lipici pentru a aplica.Superbe modele,cei de față uimitoare bijuterii este foarte ușor de utilizat, dar imediat te face plin de farmec.

6 foi de față bijuterii sunt pregătite în fișa individuală.Ele sunt Auto-adeziv,astfel încât cererea este ușor,doar desprinde de pe suport de hârtie și stick în funcție de modele.Nu mai este nevoie de a utiliza mai mult adeziv.

100%în condiții de Siguranță și sănătos material pentru a utiliza.Din Stras și Acrilică Diamant.Fata bijuteriile sunt resuable,curățați-le după prima utilizare,reutilizare cu extra geană lipici sau corpul lipici pentru a face adeziv pentru a utiliza din nou.

Loc de pietre peste față și corp,frunte,sprancene,obraji,in jurul ochilor,stomac,piept,spate,brațe,mâini și chiar și părul tău!Le purta ca un bindi.

Culoare:imagine color

Material:Acril

Conținutul Pachetului:

6 x Cristal Fata de Pietre

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: sirena de sus, mult fusta sirena, macho regina, sirena cu paiete, fusta, tinuta de petrecere, bikini sexi, pânză pentru femei, rave, sirena de costume de baie femei, festivalul tinuta de petrecere.

Metale De Tip Nici unul
Bijuterii Tip Spranceana Bijuterii
Tip De Element Bijuterii
Numărul De Model 10 x Cristal Fata de Pietre
Fine sau de Moda Moda
Origine NC(de Origine)
Forma\model FAIRY
Stil TRENDY

Scrie-ti parerea!

6 Seturi De Femei Mermaid Fața Pietre, Sclipici,Strasuri Rave Festivalul De Față Bijuterii,Cristale Autocolante Fata,Ochii Față De Corp Temporară Ta

Scrie-ti parerea!

Produse similare