Noptiera De Trezire Ceas Desktop Simplu Decor Ceas Analogic Tăcut De Călătorie Ceas Cu Alarmă Cu Snooze Lumina Noptiera Ceas Deșteptător

Nou

27.98lei

Descriere

Acest ceas cu alarmă caracteristici tehnologia analogică, exacte circulație și super linistita, fara zgomotul.Semnal de alarmă începe foarte liniștită și crește treptat pentru a vă trezi ușor.Mini dimensiune și portabil, perfect pentru acasă și de călătorie de utilizare.Mare cadou pentru copii.

Caracteristici

- Culoare: Aleatoare Negru/alb

- Shell Material: Plastic

- Dimensiuni: 11 x 4 x 11 cm/ 4.33 x 1.57 x 4.33 inch(LxWxH)

- Baterie: 1 x baterie

- Unic Stil Modern Simplu, bun decor pentru masa, birou & raft, dormitoare.

- Superior exacte circulație, non-zgomotul, liniștit grijă pentru a asigura un somn bun și cel mai bun mediu de lucru.

- Silent Analog Ceas Cu Alarmă.Superioară precisă circulație, non-zgomotul, liniștit grijă pentru a asigura un somn bun și cel mai bun mediu de lucru.

- ABS material ecologic, manopera rafinat, ecologice prin galvanizare metalice de frontieră, aspectul rafinat, alarma comuta la, ușor de utilizat.

1 x Creative Pătrat Baterie Operate Electronic Analogic Tăcut de Călătorie Ceas cu Alarmă cu Snooze Lumină Ascendentă Sunet de Alarmă Gentle Wake pentru Copii (Random Negru/ Alb)

Etichete: Ceas Deșteptător, ceas cu proiector, analog ceas deșteptător, ceas de birou digital, treptată răsărit ceas deșteptător, manivela radio, ceas solar, femeie lego ceas, alarma sistem home, ceas de perete.

Este Dispozitiv Inteligent No
Stil Europa
Diametru 1mm
Screen Type LED
Lungime 1mm
Greutate 1g
Tip Display Digital
Material Metal
Numărul De Model Noptiera De Trezire Ceas
Rezervă De Energie De Tip Solar
Origine AE(de Origine)
Lățime 1mm
Forma Dublu Fata
Caracteristică Radio
Funcția Schimbare De Culoare

Scrie-ti parerea!

Noptiera De Trezire Ceas Desktop Simplu Decor Ceas Analogic Tăcut De Călătorie Ceas Cu Alarmă Cu Snooze Lumina Noptiera Ceas Deșteptător

Scrie-ti parerea!

Produse similare