Flori Plat Titular cu Ponderat Braț, Bucătărie, Șervețele, Oțel Robust Bucatarie & Sufragerie DeCor, Negru

Nou

49.97lei

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Flori Plat Titular cu Ponderat Braț, Bucătărie, Șervețele, Oțel Robust Bucatarie & Sufragerie DeCor, Negru

Frumoasa floare de design: Acest design este inspirat de flori de primăvară și creează o atmosferă fermecătoare pentru bucataria ta.Simplu și rafinat design arc adaugă un lux și stil elegant, înfrumusețează orice spațiu în bucătărie, și are finisaje excelente.

Păstrați scutec ușor de acces: un tv cu suport de șervețele, convenabil de a accesa șervețel atunci când aveți nevoie pentru a șterge fața ta și de a proteja genunchii de alimente care se încadrează sau de înmuiere preaplin.Pune-l pe masa, blat de bucatarie, pătură de picnic sau micul dejun.

Perfect pentru picnicuri: această grea șervețel titular se poate menține în vânt mediul exterior.Robust din oțel nu va înclina sau shift, și ponderea brațul poate ține șervețelul în loc.Brațul poate glisați în sus fără probleme, astfel încât să puteți elimina sau reumplere șervețel.

Oțel robust design: durabil, pentru a se asigura că șervețele este durabil.Gros de sârmă de oțel nu este ușor să se aplece, și buna sudură nu va pierce sau rupe servetelul.Structura de metal este rezistent si durabil.

De bucătărie esențiale sunt atât decorative: Deși conceput pentru a satisface ergonomie de acasa, designerul susține întotdeauna în stil, astfel încât acest accesoriu funcțional, de asemenea, adaugă un sentiment de moda pentru casa ta.Design elegant, potrivit pentru orice cameră.

Dimensiuni și de îngrijire: 8.25 cm lungime x 8.25 cm x 3.25 inch de mare; atunci când de curățare, ștergeți cu o cârpă umedă și uscați cu un prosop.

culoare:negru

material:metal

dimensiune:21 x 21 x 8 cm

Conținutul Pachetului:

1 x suport de Șervețele

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: cires copac tapet, bucătărie organ, furculiță lingură de sta, gadget de bucătărie, bucătărie storag, suport de servetele mader, marmura murală, suport de servetele gustare, suport de servetele dinar, bucatarie rack.

Material Metal
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Flori Plat Titular cu Ponderat Braț, Bucătărie, Șervețele, Oțel Robust Bucatarie & Sufragerie DeCor, Negru

Scrie-ti parerea!

Produse similare