Pixuri vopsea pentru Pictură pe Piatră, Piatră, Ceramică, Sticlă, Lemn, Pânză. Set de 12 18 24 Vopsea pe bază de Acril Markeri Extra-Vârf fin

Nou

56.09lei

Premium material de calitate-(permanent și în condiții de siguranță) vopsea pe bază de acril markeri sunt foarte pigmentate, vopsea pe bază de acril.Vii, foarte pigmentate acrilice cerneluri uscate rapid, producând foarte durabil opac și suprafețe lucioase pe lumină și întuneric suprafețe.Acoperirea este non-toxic, rezistent la apă și anti-ultraviolete.Puteți amesteca chiar culori.Foarte potrivit pentru utilizarea în interior și exterior.

Inovatoare și multifuncționale markeri vopsea: vopsea pe bază de Acril markeri sunt concepute pentru a fi cele mai inovatoare și versatil, markere vopsea din lume.Perfect pentru decorarea haine, genți de mână și pantofi.Roller-coastere personalizate, cani, markere vopsea, cutii și alte meserii DIY pentru a crea cadouri unice pentru prieteni și familie.Acesta este utilizat pe scară largă în materiale, stofa, panza, metal, ceramică, prelucrare lemn, plastic, piatra, ceramica, lut polimeric, rock, etc.Rezistent la apa, rezistente la decolorare, și rezistente la uzură.

Ușor de a controla și de utilizare: Echipat cu un unic 2-3 mm peniță, design excelent, pompa, supapa sistem oferă corecte de control al fluxului, transparent pen afișează de cerneală rămasă, permițându-vă și familia ta să atragă cu ușurință linia de preferat.Acest mediu de 2-3 mm peniță marker este perfect pentru detalii fine și zone mari de umplere.

12/18/24/28 tipuri de culori vii: 28 de tipuri de vie vopsea pe bază de acril combinații sunt creative, inclusiv rosu, negru, albastru, verde, alb, galben, auriu, argintiu, portocaliu, violet, maro, roz, Mugur verde, roz, portocaliu, lavanda, crem, gri inchis, asteri, Napoleon, azure, kaki, verde deschis, albastru închis, gri, maro, șoc albastru, violet, roșu.Aceste face proiecte de artă mai creative și diverse, și aduce mai multă distracție.

Veți primi: ambalajul va veni cu: vopsea pe bază de acril marker set, 1 rafinat cutie.Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.

Etichete: gaura marker, marker vopsea, set cos de baschet, crom jante vopsea, uni posca, marker vopsea acrilică, 30mm sfera, marcator de culoare, cupa marker, cerneală chineză stick.

Domeniul De Aplicare Pictura Graffiti
Scris Punctul 10mm, 3mm
Numărul De Model 08
Dual-side Scris No
Scris De Mediu CD Fabric pepar Whiteboard
Origine NC(de Origine)
Shell Material Plastic
Cantitate pachet 24 Culori/Cutie
Nume De Brand WHALITZY
Tip Liquid-Ink, marker
Culoare 28Colors
A1 Vopsea pe bază de acril
Culoare De Cerneală 28Color
Cerneala de tip Permanent
Perie Sfat Rotund Toe
A3 Anti-Decolorare
Pen Lungime 143mm
Singur In Greutate 0.017 kg
A2 Impermeabil și rezistent la uzură

Scrie-ti parerea!

Pixuri vopsea pentru Pictură pe Piatră, Piatră, Ceramică, Sticlă, Lemn, Pânză. Set de 12 18 24 Vopsea pe bază de Acril Markeri Extra-Vârf fin

Scrie-ti parerea!

Produse similare