100buc Scriere cutii de ambalaj, de unică folosință lua masa de prânz cutii pentru uz casnic, ecologic pulpa de ambalare cutii

Nou

103.26lei

Cald prompt

1: manual de măsurare va fi un pic de eroare, vă rugăm să înțelegere.

2:vă Rugăm să păstrați conștient nostru de livrare incoterm este DDU, taxe vamale și legate de taxa de import nu sunt incluse.Cost suplimentar se poate întâmpla atunci când coletul a ajuns vamal de destinație.Vă rugăm să ia în considerare înainte de a plasa comanda.Multumesc!!!

3: există o nevoie sau o întrebare poate lăsa un mesaj, va vom raspunde prompt la tine.Din cauza diferenței de timp, vă rugăm să așteptați cu răbdare.

Dacă aveți nevoie de mai mult, vă rugăm să contactați-mă, vă mulțumesc

Îngroșat mediu prietenos de hârtie de unică folosință de prânz cutie si accesorii

Material: Îngroșat mediu prietenos de hârtie

Ambalare: 100buc /lot

Utilizări: alimente prajite, salata, prajituri, cartofi prajiti, aripioare de pui, carne de pui, orez, hamburgeri, hot-dog și alte ambalaje alimentare.

Dimensiuni:

Nota: culorile pot apărea ușor diferite din cauza diverși factori, cum ar fi de iluminat, ecrane, producătorii de lot modificări de culoare.

Dacă ai loc 2lots(200pcs).Primi 5% Reduceri.Doar Loc comanda,sistemul calculează automat.

Etichete: termose cutie de prânz, sfinții cutie de prânz, cutie de prânz masa de prânz și cina, sendvich cutie de prânz, de uz casnic cutie de prânz, 3grid cutie de prânz, mustață cutie de prânz, snowmobil cutie de prânz, hambuger cutie de prânz, gobots cutie de prânz.

Tacamuri De Unica Folosinta Tip Farfurii De Unică Folosință
Numărul De Model m-89
Origine NC(de Origine)
Material Piele de vacă hârtie
Setați Tipul No
Model Nici unul, Scrisoare
Ocazie Casa În Mișcare, De paște, Pensionare, Nunta, Înapoi La Școală, Petrecere De Ziua, Absolvire, Nunta Si Logodna, De Anul Nou, Marele Eveniment, Halloween, Ziua tatălui, Magazin De Produse Alimentare
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Nume De Brand Petrecere Gradina Zoologica

Scrie-ti parerea!

100buc Scriere cutii de ambalaj, de unică folosință lua masa de prânz cutii pentru uz casnic, ecologic pulpa de ambalare cutii

Scrie-ti parerea!

Produse similare