Momeală De Pescuit Sac Impermeabil Portabil Momeală De Pescuit De Finisare Sac De Depozitare Cutie Moale Momeala Sac De Depozitare De Pescuit Sac

Nou

38.02lei

[Material bun]De înaltă densitate material de momeala sac de depozitare este foarte rezistent la uzura si impermeabil, durabil și de încredere.

[Design Special]La pescuit geanta este construit în 6 pungi transparente, care nu va umede alte conținutul și design-ul este rezonabil.Geanta este bine conectat, astfel încât momeala și linia de pescuit sunt strâns înfășurat în sac și nu va cădea.

[Portabilitate]Acest portabil carabină pot fi atașate cu ușurință la rucsac și este potrivit pentru utilizarea în aer liber.Mai convenabil pentru utilizarea dumneavoastră

[Înaltă Performanță] nada moale momeala sac de depozitare are proprietati anti-stropire caracteristici, care este foarte potrivit pentru utilizare brute în condiții meteorologice nefavorabile.

[Perfectă a Accesoriilor de Pescuit]De înaltă calitate, sac de pescuit este într-adevăr un bine gândit-out și design user-friendly.Cu această geantă de mână, veți avea mai multe compartimente sub un spațiu rezonabil structura, care este o alegere înțeleaptă pentru tine, atunci când de pescuit.

culoare:Negru

Material:Oxford pânză

dimensiune:21,5 x 13cm

Conținutul Pachetului:

1 x Momeală de Pescuit Sac

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: xr cazul iphone cholovitchy.

Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Momeală De Pescuit Sac Impermeabil Portabil Momeală De Pescuit De Finisare Sac De Depozitare Cutie Moale Momeala Sac De Depozitare De Pescuit Sac

Scrie-ti parerea!

Produse similare