Wavlink USB 3.0 Dual Compatibil HDMI Adaptor Grafic 4K de Afișare de Tip a/Tip C Cu două Porturi HDMI Pentru Windows/MAC OS

Nou

174.84lei

Wavlink USB3.0 la Dual HDMI 4K Video Grafic Adaptor

Descriere Produs

Funcționarea ca un extern card de grafica, asta USB3.0 pentru adaptor HDMI oferă o modalitate convenabilă de a adăuga multi-monitor, cum ar fi proiector, HDTV sau monitor.Perfect pentru home cinema, jocuri, săli de conferință sau de a face o prezentare

Caracteristicile Produsului

1. Compact și portabil, ușor de depozitat în orice rucsac sau geanta de laptop. 2. HDMI caietul de sarcini 1.4 Compatibil 3. Dual HDMI porturi video sprijini unul 3840x2160/30Hz ieșire, iar celălalt este 1080p de afișare. 4. Suport rezoluție: de la 640x480@60Hz până la 3840x2160@30Hz 5. Conecta mai multe USB 3.0 adaptoare de afișare la computer pentru a extinde spatiul de pe ecran cu până la 8 afișează pe sistemul de OPERARE Windows, (Calculator CPU cerere i7 sau mai sus că pentru a obține o performanță bună).Mac OS suporta pana la 6 monitoare. 6. GPU construi în "Content Adaptive Tehnologie" pentru a reduce CPU de încărcare. 7. Video decoder suportă mai multe formate (H. 264, H. 263, MP4, MP2, DivX, AVS, JPEG și etc. 8. Nici un adaptor de alimentare externă necesară și driver gratuit la Windows 10 sistem de OPERARE doar 9. Suport sistem de OPERARE Windows 7 / 8 / 10; Max OSX 10 și mai sus; Chrome & Linux

Avansat Dual Display & Monitoare Multiple Suportate

Max 4K@30 hz Ieșire

Acest USB3.0 la 4K Dual HDMI Adaptor Grafic suportă până la 4K@30 hz rezoluție.Nu conteaza daca sunt de gând să se bucure de ultra-high-definition cinema efecte de la domiciliu, face un raport de activitate sau experiență experiența de joc final, acest adaptor HDMI este o alegere excelentă, te aduce cu o claritate de cristal video sau imagini și audio de înaltă calitate.

Extinde Mode Și Modul Oglindă

Extinde modul vă permite să vizualizați mai multe sarcini în același timp; modul Oglindă poate afișa laptop pe un ecran mare pentru plăcerea vizuală.Oglindă sau de a prelungi ecran conținutul de pe televizor, monitor sau proiector, vă permite să se bucure de un film cu familiile și prietenii împreună la domiciliu sau de a face o prezentare în sala de conferințe.Adaptorul îmbunătățește productivitatea muncii, prezentându-vă o experiență mai plăcută.

Rapid și Stabil Port USB 3.0

Pârghie de mare lățime de bandă (5 Gbps) Super Viteza USB 3.0 interfață, acest USB 3.0 la HDMI adaptor oferă o înaltă definiție imagini grafice la HDTV sau monitoare la rezoluție de până la 1920x1080, astfel încât video externe afișarea problema de la calculator vor fi rezolvate cu ușurință.

Powful Chip & Design Super

GPU construi în "Content Adaptive Tehnologie" pentru a reduce CPU de încărcare de până la 70% și mai Multe decodoare HW pentru a oferi streaming video de performanță mai repede, egală cu o placa grafică extern pentru a oferi buna video de înaltă definiție la HDTV/ proiector sau monitor.Design Compact și ușor pentru o mai conectați și deconectați.Numeroase disipare a căldurii găuri pe ambele părți ale dispozitivului pentru o mai bună disipare a căldurii.

Minunat Compatibilitate

Cu UN port USB (Tip a-Tip-C convertor inclus), extinde cu ușurință ecrane de diverse dispozitive, și bucurați-vă de experiența vizuală supremă.(Observație: în Nici un driver este necesar pentru Windows 10 și Chrome sisteme de operare, doar plug and play.)

Ce e in cutie

1 x USB 3.0 la HDMI Dual Display Adapter 1 x USB 3.0 de Tip a-Tip-C Converter; 1 x Ghid de Pornire Rapidă

Etichete: wavlink wifi, offic 2019, bafang bbshd kit cu baterie, autocad software, baseus hdmi, displayport, wavlink ac1200 sim, incalzitor usb, WAVLINK, stick usb.

Materialul Carcasei Plastic ABS
Chipset-ul SM768 EP952
Sistemul De Operare Windows 7 / 8 / 10; Mac OSX 10. la cea mai recentă;sistem de OPERARE Linux
USB3.0 standard Până la 5Gpbs rata de transfer de date
Porturi USB3.0-O Coadă Cablu 150mm, HDMI
Orientarea de afișare oglindă și să extindă
Origine NC(de Origine)
Consumul De Energie 2 Wați
Caracteristică 1 Display 4K outplay cu USB C/O
Caracteristică 4 Adaptor HDMI suport pentru Windows & Mac
Caracteristica 5 Dual HDMI display porturi cu rezoluție de până la 4K
Caracteristică 2 USB la HDMI Dual Display Adapter
Memorie DDR DDR3 64M x 16 biți x 2
Numărul De Model UG7602H
Tip Adaptor USB
Nume De Brand WAVLINK
Max. Pixeli 3840x2160 / 30Hz
Caracteristică 3 USB3.0 la 4K Dual HDMI Adaptor Grafic
Pachet Da
LED Albastru
Certificare CE

Scrie-ti parerea!

Wavlink USB 3.0 Dual Compatibil HDMI Adaptor Grafic 4K de Afișare de Tip a/Tip C Cu două Porturi HDMI Pentru Windows/MAC OS

Scrie-ti parerea!

Produse similare