Picior electrice Fișiere Reincarcabil rezistent la apa Calus Calus Remover 18 în 1 Pedichiura Set de scule cu Smart Light, 2 Viteze

Nou

20.65lei

Picior electrice Fișier, Reîncărcabil, Impermeabil Calus Calus Remover, 18 în 1 Pedichiura Set de scule cu Smart Light, 2 Viteze, 3 Role Capete și Indicator de Baterie Funcție

❤️ 3 diferite roller heads: electric picior fișierul vine cu 3 diferite roller heads: fin, mediu și grosier, fin role de cap de zi cu zi de îngrijire picior și grosier pentru crack.

🧡 Încărcare rapidă și display LCD: Built-in de 1200 mAh, care este încărcat complet în 3,5 ore și poate lucra pentru aproximativ 99 minute.

💛 Dual viteza cu lumina inteligent: Acest instrument pedichiura are 2 viteze reglabile, care sunt potrivite pentru diferite ocazii, și inteligent lumina se aprinde automat atunci când funcționează, și puteți vedea în mod clar în întuneric.

💚 Rezistent la apă și la modă design: în condiții de siguranță pentru a curăța cu jet de apă cu impermeabil tehnologie, special ergonomic, anti-alunecare și ușor de design, care este confortabil să dețină și în condiții de siguranță pentru a utiliza.

💙Manual pedichiura set inclus: un manual set de pedichiura este inclus, de asemenea, un total de 18 de bucăți în pachet la o mai bună îngrijire pentru picior.

✔️ Caietul de sarcini:

Putere: 5 W.

Capacitatea bateriei: 1200 mAh.

De încărcare: USB de încărcare.

Timp de incarcare: 3.5 ore.

Timp de lucru: aproximativ 99 minute.

Viteza: 2 viteze reglabile.

🎀🎁 Conținutul pachetului:

1 x picior electrice de fișier.

3 x cap cu role (1 deja instalat).

1 x rola acoperă.

1 x perie de curățare.

1 x cablu de încărcare USB.

1 x manual de pedichiura set (12 bucati).

1 x manual de utilizare (limba engleză nu este garantat)

Etichete: set de mână instrument, combo instrument, kit combo, instrument de mână, Instrument De Putere, kit de instrument, set de cap de soclu, acumulator de putere tool kit combo, fără fir set, combo de foraj.

dimensiune 19*7*7cm
Sursa De Alimentare electric
Tip Mână-Picior Fișier
Tip De Element Picior De Îngrijire Instrument
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model XJ-6/24-11
Material ABS

Scrie-ti parerea!

Picior electrice Fișiere Reincarcabil rezistent la apa Calus Calus Remover 18 în 1 Pedichiura Set de scule cu Smart Light, 2 Viteze

Scrie-ti parerea!

Produse similare