USB 2.0 Card de Captura Video USB la AV S RCA Convertor Adaptor pentru TV, DVD, Calculator, Video, Tuner Card Recorder Caseta Video HD

Nou

24.73lei

USB 2.0 Card de Captura Video USB la AV S RCA Convertor Portabil Adaptor pentru DV/Hi8/VHS DVD la TV

Descriere:

1. 2021 nou model recunoaște automat semnal AV și S borna de semnal.

2. De înaltă definiție.

3. Plug and play fără a instala driver-ul.

4. Sincron compatibil cu Win10/8/7 sistem.

5. Compatibil cu Linux, sistemul Android și Apple Mac OS.

Instrucțiuni:

Drive-gratuit placa de captura, pentru că nu aveți nevoie de un driver, trebuie doar să instalați "Potplayer" capture software de pe computer.Acest lucru este software-ul care le folosesc pentru a capta imagini și înregistrări video și audio, astfel încât trebuie să descărcați și instalați-l.Utilizatorii de Windows 10/8/7 poate căuta și de a descărca "Potplayer" jucător de pe Baidu.Utilizatorii de Linux si Mac OS sisteme pot descărca "VLC" pentru colecție.Puteți căuta pe Internet: Descărcați VLC pentru linux si VLC for Mac pentru a Descărca "USB Camera" app pentru telefonul Android, și puteți folosi acest card de captura pentru a captura audio și video.Acesta este utilizat pe scară largă în imagini aeriene de transport, de tratament medical, de supraveghere și așa mai departe.În ceea ce privește dacă telefonul dvs. poate suporta OTG, vă rugăm să interogare tine.

USB placa de captura poate captura video analogice și cele de însoțire a 2-canal RCA audio pentru windows sistem de computer și computerul Mac.Din video compozit echipamente, cum ar fi un DV/Hi8/VHS recorder video, camera video sau PVR sau set-top box pentru laptop Mac cu un port USB 2.0, se oferă clienților în timp real MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 codare.Aspectul Compact și ușor de transportat, acest USB placa de captura este o soluție ideală pentru aplicații mobile și este mult mai potrivit pentru utilizarea cu laptop-uri și calculatoare desktop.

Caracteristică:

Asigurați-vă propriile filme, după cum doriți: puteți face filme pentru iPad, iPhone, Apple TV, laptop-uri, desktop-uri (pentru Windows).

Foarte rapid și convenabil de a colecta video și audio.

O cameră video, video recorder, aparat de fotografiat digital, sau orice standard echipament video este conectat direct la computer.

Portabil aplicație activă.

Oferim USB2.0 rata de transfer (până la 480Mbps), pentru a captura video de înaltă calitate.

Puternic dinamic capacitatea de captare.

Suport de înaltă calitate, rezolutie video:

NTSC: 720 x 480 la 30fps

PAL: 720 x 576 la 25fps

Luminozitatea, contrastul și claritatea controale oferi cea mai bună experiență de vizionare.

Suport NTSC, PAL și SECAM standarde.

Folosește camere video peste tot în lume pentru conferințe Video.

Drive-gratuit, plug and play funcție.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: 73 X 25 X 15mm/2.87 X 0.98 X 0.59"

Produs Greutate: 50g

Ambalare Dimensiuni: 195 X 150 X 10 mm/7.68 X 5.91 X 0.39"

Pachetul Greutate: 60g

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Card De Captura Video

1 X CD Driver

Etichete: hard disk, usb av captura, tuner tv digital pentru laptop, Ezcap, pentru guitar tuner, vhs adaptor de c, display tcl, 4k captura hdmi, ati card de captura video, rca la usb.

Numărul De Model Video Carduri De Tuner
Video Carduri De Tuner Componente De Calculator
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand ALLOYSEED
Carduri De Tuner Adaptor
Pachet Da
Tip De Interfață USB

Scrie-ti parerea!

USB 2.0 Card de Captura Video USB la AV S RCA Convertor Adaptor pentru TV, DVD, Calculator, Video, Tuner Card Recorder Caseta Video HD

Scrie-ti parerea!

Produse similare