Vin sac cooler pentru băuturi îmbuteliate durabil, ușor, geanta tote, geantă de umăr, sac de picioare pentru drumetii, plaja, picnic

Nou

10.45lei

Descriere:

Bucurați-vă de confortul de această modă, ușor, pânză și ochiurilor de plasă, sac de plajă cu un cooler suplimentar sac segment cu fermoar.

Acest lucru ușor beach tote geanta poate transporta cu ușurință mari prosoape de plajă și dispune de două buzunare exterioare, unul cu fermoar pentru obiecte de valoare sau telefon mobil, un alt plus pentru protecție solară și elemente suplimentare pentru ziua următoare.

Fiind durabile în construcții, armat mânere pentru confort.

Perfect pentru plaja, piscina, parcuri, picnicuri, Grătare, camping, excursii, vacante, festivaluri, turism și evenimente sportive.

Dispunând de o suplimentare izolate sac cooler secțiune, perfect pentru păstrarea de produse alimentare și băuturi reci și proaspete.Acest picnic cooler sac atribut face ca geanta o necesitate pentru orice părinte.

Caietul de sarcini:

Material: Panza+Ochiuri

Dimensiune: 49x42x15cm

Pachetul Include:

1 x Cooler Sac Picnic

Notă:

De conversie: 1 inch=2,54 cm, 1cm=0.393 inch

Vă rugăm să permiteți puțin 0-1cm diferenta din cauza manuală de măsurare.

Culorile pot apărea diferit în funcție de lumină și modul în care lista este vizualizat.

Vă mulțumim pentru înțelegere și atenție.Vă dorim o experiență plăcută la cumpărături!

Etichete: sma cooler saci, fata rochie de partid, geanta femei, sac, beach magnet, cooler cpu, îngroșa sac cooler, costum de plajă, lg wine cooler, cea mai mare geantă de plajă.

Material Alte
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Jfory

Scrie-ti parerea!

Vin sac cooler pentru băuturi îmbuteliate durabil, ușor, geanta tote, geantă de umăr, sac de picioare pentru drumetii, plaja, picnic

Scrie-ti parerea!

Produse similare