Bărbați A Crescut De Aur Frunze De Moda Pin Femeie Tesatura Flori De Nunta Buchetul Boutonniere Brosa Bijuterii

Nou

2.71lei

Ales pentru tine

Nunta de Flori Rosii Bărbați a Crescut Brosa Handmade Tesatura Cavalerii de onoare ai Mirelui Corsaj și Butoniere

Dimensiune:8 cm*5.5 cm*4 cm Greutate: aproximativ 0,02 kg Proces: pure de mână (Pur manual + manual de măsurare, există o eroare în termen de 2 cm, vă rugăm să prevaleze în natură)

Notă

Post air mail la Est-Eruopean de țări, țări din america de Sud poate dura mai mult de 60 de zile.Exress are, de obicei, personalizate probleme fiscale, în acest caz, vă rugăm să coopereze obiceiul de a plăti impozit. 1. Pachetul nava cât mai curând posibil după ce plata dvs., Post air mail va lua în jurul valorii de 20-45days, unele acestei tari va duce 20-60 zile,EMS(7-15 zile),"DHL" "UP-uri", "FEDEX" (3-8 zile lucratoare). 2. În general, cele Mai multe comenzi sunt procesate în termen de 1-3 zile lucrătoare.Dar de întârziere de livrare s-ar întâmpla ca noastre de depozitare schimba in fiecare moment, dacă aveți nevoie de ea urgent,va rugam sa ne contactati inainte pentru a verifica stocul.Comenzile trebuie plasate până la 5 pm EST sau se va merge pe a doua zi de afaceri. 3. Confirma Adresa și Numărul de Telefon pe care îl lași la noi.Numărul de telefon este foarte important pentru oficiul poștal putea lua legătura cu tine în timp,astfel încât vă rugăm să verificați-l cu atenție pentru a evita orice inutile deranjează și pierdere poate aduce la tine. 4. Clienții sunt responsabili pentru taxe vamale, taxele de import, impozite și taxe percepute de către județ, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Etichete: pin rever, brosa trandafir, flori panglica brosa, fermoar material brosa, brosa femei, brosa elefant, kenshin, brosa floare material, flori fabric, flori 100silk material brosa.

Cuvinte cheie Nunta Boutonniere Brosa
Manopera Pur manual + manual de măsurare
dimensiune 8 cm*5 cm*3.8 cm
Forma\model Flori
Stil Clasic
Greutate 0.01 KG
Broșe Tip Broșe
Culoare Multi color
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Material tesatura
Numărul De Model MB003
Tip De Element Broșe
Origine NC(de Origine)
Fine sau de Moda Moda
Gen BĂRBAȚI

Scrie-ti parerea!

Bărbați A Crescut De Aur Frunze De Moda Pin Femeie Tesatura Flori De Nunta Buchetul Boutonniere Brosa Bijuterii

Scrie-ti parerea!

Produse similare